Cxense Display

Tilbud

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter etter:
ManBound - Metall penisring 3pk
3 penisringer i metall. 1,5" - 1,75" - 2" ..
98,- 78,-
Longtime-Lover penisring
Penisring i latex med kuler som lager ekstra godt trykk, slik at du får en langvarig og hardere ereksjon. Materiale: Latex Diameter: 3 cm   ..
79,- 63,-
Laid - P.3 Penisring
Laid p.3 er laget av 100% medisinsk silikon og taes på rundt skaftet av penis. Det bidrar til en fyldigere ereksjon, og kan forsinke orgasme ved å bremse strømmen av blod fra penis. Formen tillater variasjoner i bruk . silikonen er ganske fast, men elastisk nok til å stre..
329,- 263,-
Laid - P.2 Penisring - 47 mm, Sort
Penisring som er designet og utviklet i Norge. Denne penisringen er laget i 100% fast og fleksibelt silikon. Når du ønsker å vare lengre eller få en sterkere ereksjon kan penisring være løsningen. Halen er utviklet for å massere og trykke mot omr&..
395,- 316,-
Kiotos - Penisring 6 mm 60 mm
Penisring i 100% rustfritt stål. Ringen har en diameter på 60 mm og er 6 mm tykk. Kan brukes som penisring og som ring til strap-on seler. Husk leketøyrens. ..
149,- 119,-
Horse Shoe Glans Ring - Penishodering med Kuler - 32 mm
Denne unike og spesielle penisringen med hestesko form er spesielt designet for den mannlige anatomi med de 2 ballene gir den en helt ny opplevelse. Ringen plasseres rett under penishodet. Størrelse: 32 mm i diameter. Matariale: Rustfritt stål ..
175,- 140,-
Horse Shoe Glans Ring - Penishodering med Kuler -  30 mm
Denne unike og spesielle penisringen med hestesko form er spesielt designet for den mannlige anatomi med de 2 ballene gir den en helt ny opplevelse. Ringen plasseres rett under penishodet. Størrelse: 30 mm i diameter. Matariale: Rustfritt stål ..
175,- 140,-
Horse Shoe Glans Ring - Penishodering med Kuler -  28 mm
Denne unike og spesielle penisringen med hestesko form er spesielt designet for den mannlige anatomi med de 2 ballene gir den en helt ny opplevelse. Ringen plasseres rett under penishodet. Størrelse: 28 mm i diameter. Matariale: Rustfritt stål ..
175,- 140,-
Horse Shoe Glans Ring - Penishodering med Kuler -  25 mm
Denne unike og spesielle penisringen med hestesko form er spesielt designet for den mannlige anatomi med de 2 ballene gir den en helt ny opplevelse. Ringen plasseres rett under penishodet. Størrelse: 25 mm i diameter. Matariale: Rustfritt stål ..
175,- 140,-
Double Squeeze Ring
Denne justerbare penisringen er lett og behagelig å bruke. Double squeeze Ring er laget av myk gummi og veldig lett å stramme. Du løsner den like raskt og enkelt.   Høyde 15 cm. Laget av latex. ..
95,- 76,-
Fifty Shades Freed - I WANT YOU. NOW  - Metall penisring 44 mm
“‘I need you,’ he growls, his voice low and husky.” Kraftig Ringen er 1,8 cm bred, 0,8 cm tykk og ca. 160 gram. Dette er en meget kraftig og solid penisring i metall. Hvorfor bruke penisring? En penisring kan hjelpe på at ereksjonen blir kraftigere. du hold..
475,- 380,-
Doc Johnson - Titanmen - Penisring Sett
Tykke og massive ringer med brede sideflapper slik at du får godt tak, selv med glatte hender. Enkle å ta av og på. Settet inneholder 4 ringer i forskjellig størrelse fra 1-2 cm i diameter, ringene er fleksible og kan strekkes.   Laget av TPR og er uten ftalater..
125,- 100,-