Cxense Display

Tilbud

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Kiiroo - Pearl - G-punkt vibrator
Møt verdens mest sofistikerte teledildonic vibrator, KIIROO Pearl. Kiiroo designet Pearl, med glede i sinn. Med den kraftige vibrerende motoren og sin ergonomisk form gjør Pearl alt for deg. Og med de fem teknologi-ringene som reagerer på berørelse, sitter du også me..
1 295,- 1 036,-
Kiiroo - Onyx+Pearl - Komplett sett
Her kan du gjøre et kupp! Få både Onyx masturbator og Pearl vibrator i en og samme pakken. Ta forholdet til et nytt nivå. - Sikker plattform tilgang - Interaktiv kapasitiv berørings - Helt diskret design - Trådløs Bluetooth-tilkobling - Unik ergon..
3 195,- 2 556,-
Kiiroo - Onyx - Masturbator
Den mest avanserte teledildonic masturbator for online glede. • Patentert Fleshlight emne inni • Kobles til via Bluetooth og internett • Forbedret med en video chat plattform • To-veis tilkobling for berøring og følelse • Utvendig kapasitiv touchpad &bull..
2 195,- 1 756,-
Adrien Lastic - Romeo - Rosa Vibrator
Vibratoren virker ikke uten fjernkontroll.   Romeo har to motorer i hver ende av vibratoren som styres sammen med fjernkontrollen kan du velge mellom 10 programmer. Du kan bruke den vaginal og ha hjertet opp mot klitoris. Du styrer alle funksjonene lett med fjernkontrollen, med Av/P&A..
795,- 395,-
Adrien Lastic - Fjernkontroll
Fjernkontrollen passer til alle Adrien Lastic produktene. Du kan styre opptil 5 produkter med 1 fjernkontroll. Med fjernkontrollen kan du velge mellom 10 programmer. Fjernkontrollen bruker 1 X CR2025 Inkl. Størrelse: 7 cm lang, 4 cm lang og 1,4 cm tykk.   ..
249,- 124,-
Minna Life - Ola Vibrator
Det finnes ingen fasitmønster for nytelse. Ola gjør det du ber om, når du ber om det. Myk og jevn eller rask og sterk, Ola følger ditt humør og lar deg leke etter dine egne regler. Velkommen til kontroll! - Vanntett - Oppladbar - Body-safe Ola reagerer p&ari..
1 595,- 798,-
Chippendales - Diva Sensual Massager, vibrator
Stilig, sofistikert og overraskende kraftig - akkurat det du forventer deg av det fremste merkevaret innen underholding for kvinner. Denne stilfulle vibratoren har 8 styrker, som styres enkelt med to knapper (+ og -). Vibratoren ligger perfekt i hånden, noe som gjør den behagelig ..
745,- 373,-
Shots - SixShot Penisring Sort
Sixshot er en av de heftigste penisringene vi har testet og opplevd. Den kan se noe stor og tøff ut, men den sitter bra på og oppleves ikke for stor i bruk. Den er laget i silikon og leveres med hele 6 vibratorer som alle kan aktiveres hver for seg. Denne gir full power om du øns..
395,- 158,-
Shots - SixShot penisring Rosa
Sixshot er en av de heftigste penisringene vi har testet og opplevd. Den kan se noe stor og tøff ut, men den sitter bra på og oppleves ikke for stor i bruk. Den er laget i silikon og leveres med hele 6 vibratorer som alle kan aktiveres hver for seg. Denne gir full power om du &osl..
395,- 158,-
LELO Insignia - Tiani II Sort
LELO TIANI 2 er en nyere og forbedret versjon av den orginale TIANI. LELO TIANI 2 er et fantastisk produkt for par verden over. Et luksuriøs tilbehør til deres sexliv. LELO TIANI 2 brukes av henne samtidig som hun penetreres. Bruker den revolusjonerende SenseMotion teknologie..
1 348,- 995,-
Venezia Maske - Sjørøver
Heldekkende maske med hatt og hull for øyne. Dekorert med gull og notefelter. Festes bak med snøre. ..
295,- 148,-
Venezia Maske - Rød & Gull
Heldekkende maske med dekorerte felt rundt øyne og panne. Utdypning for nese og øyehull. Festes bak med snøre. ..
149,- 75,-