Cxense Display

Tilbud

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Mad Clown kostyme mann
Skummelt klovnekostyme til mann. Inneholder skjorte, bukse og krage. 100% Polyester. Parykk ikke inkl. One Size ..
449,- 359,-
Bachelorette - Bachelorette Bitch-beger
Stort beger med skriften Bachelorette Bitch. 19 cm langt og 12 cm i diameter. ..
75,- 53,-
VIVE Enoki massasjevibrator Sort
Luksus og design VIVE er en ny serie luksus leketøy, laget i silikon. Enoki er en fryd for øyet og med sin særegne form vil den bli en av dine favoritter. Med sin unike form er Enoki ikke bare en fryd for øyet men, den er også ekstra stimulerende med sitt fle..
875,- 656,-
Fifty Shades Darker - Flogger i blått lær
Floggeren er håndlaget med semsket lær og et flettet håndtak. Floggeren er av god kvalitet og passer godt for viderekommende. Fifty Shades Darker er den nye offisielle kolleksjonen i serien med samme navn som filmene. Total lengde: 65 cm Lengde reimer: 43 cm  ..
989,- 889,-
Fifty Shades of Grey - Det røde rommet, utvidelsespakke
Legg til ekstra krydder i spillopplevelsen med denne utvidelsespakken til Fifty Shades of Grey Partyspillet. Med Det Røde Rommet får dere et spill som holder praten i gang lenge etter at spillet er over. Kast terningen og finn ut om det neste spørsmålet som skal besvares..
219,- 175,-
Boom - Cyclone Hvit Rabbitvibrator med Roterende Tunger
Cyclone er unik vibrator med roterende klitorisstimulator. Klitorisstimulatoren er utstyrt med myke tunger i silikon. På grunn av dens simulerte tre-elementer og støvfrie silikon, er den ikke bare Sikker men også en fryd for øyet. Den har en batteriindikator, som s..
975,- 829,-
The Dodil - Dildo uten termos turkis
Dodil er en svensk oppfinnelse som lar deg bruke kreativiteten din til å lage deg en ny dildo hver gang! Slik du selv vil Du former Dodil akkurat slik du selv vil om den skal være lang med riller, kort og tykk eller bøyd. Kasserolle Kok opp vannet Skru av plata &ari..
595,- 504,-
Fun Factory - Sharevibe - Strap-on Lilla
Strap-on vibrator uten seler, nyt din partner uten masse reimer, spenner og justeringer. Strap-on vibratoren gir dere begge god nytelse. Den korte delen har litt riller og har en lett bøy for å holde seg godt på plass under bruk. Den lange delen er også glatt og du ka..
995,- 895,-