Sensuva - ON Naturlig Orgasme Porsjonspakning

Endelig en naturlig, opphissende balm som faktisk fungerer! Sjokkerende kraftig ...

Tusenvis av kvinner har prøvd det, og de har alle det samme å si: «Hvordan gjorde du det? Det føles som en varm vibrator med en nesten elektrisk følelse. For å beskrive det for menn; den enkleste måten å forstå det ville være som å sette en svak 9-volts batteri på tuppen av tungen din. Og det er helt naturlig?"

ON bruker botaniske ingredienser som har vært brukt i århundrer - men aldri som dette. Dette produktet gir flere opplevelser, det starter med en umiddelbar oppvarmende effekt, fulgt av en elektrisk vibrasjon med kriblende effekt som faktisk pulserer. Alt dette fører til opphisselse og en fuktighetsgivende effekt. Den kombinerte effekten av dette produktet gir orgasmer som er raskere, mer langvarig og mer hyppig. Noen kvinner har beskrevet dette som et tredje nivå av orgasme - som ingen har opplevd før dette.

• ON bruker en blanding av essensielle oljer og planteekstrakter for å skape en trygg, naturlig, opphissende effekt ulik alle andre.
• ON inneholder ingen sterke konserveringsmidler, parabener, parfyme, eller kunstige smakstilsetninger.
• Bare påfør på klitoris. Unngå kontakt med urinrøret.
• Innen ett minutt eller to, bør du begynne å føle en oppvarmende sensasjon, etterfulgt av en nesten elektrisk, summende stimulering som vil indusere naturlig smøring.

Bli tent av ON!
ON, Natural Arousal Balm for henne, øker orgasmens intensitet, varighet og hyppighet. Designet for å forbedre intimitet. ON bruker en helt naturlig, botanisk blanding av essensielle oljer for å skape følelser av naturlig opphisselse og økt fuktighet for de fleste kvinner.

ON er perfekt for kvinner som leter etter mer spenning i kjærlighetslivet eller som trenger litt ekstra hjelp med følelser av naturlig seksuell lyst og opphisselse.

Påfør direkte på klitoris, og den vil skape en 'yrende' følelse, og øker fuktigheten for de fleste kvinner. Denne spennende kombinasjonen av opphisselse og økt følsomhet fører til mer intense orgasmer for en dyp, behagelig seksuell tilfredsstillelse. Den skaper også sterkere og lengre orgasmer.

Ifølge Ian Kerner, Ph.D., en sertifisert sexterapeut og forfatter av "She comes first: The Thinking Man's guide to pleasuring a Woman", klager mange kvinner over at en enkelt orgasme er ikke nok til å avlaste oppbygging av seksuell spenning. ON har hjulpet tusenvis av kvinner til å oppnå sterkere, kraftigere, og lengre orgasmer.

Med kun de beste ingredienser og eteriske oljer fra hele verden, bruker ON de samme planter som har blitt brukt i århundrer - men aldri som dette! Når ON påføres direkte på en kvinnes klitoris, skaper ONs blanding av essensielle oljer en naturlig spenning i form av en deilig kriblende følelse som faktisk pulserer med glede.

ON kan brukes hvor som helst - med en partner eller uten. Den er som oftest brukt på soverommet, men noen kvinner synes det er mer tilfredsstillende å holde en liten, diskret pinne med en dråpe ON i sin skrivebordsskuff på jobb eller i vesken sin for bruk hvor som helst, når som helst. Styremøter? No problem! For mye trafikk? Ingen fare! Gå på kino? Du satser! ON er flott for å hjelpe en kvinne til å nå hennes klimaks eller bare for å sette det hemmelig smil på ansiktet hennes. Det er helt spiselig, så ON vil ikke forstyrre "vanlig" forspill.

Bli med på revolusjonen i dag og bryt fri fra statistikken ... 65% av kvinnene er ikke fornøyd med deres sexliv ... 43% av kvinner opplever seksuelle plager ... bare 25% av kvinnene når alltid klimaks under sex med en partner. Hvis du ønsker mer kontroll over din lyst og seksuell tilfredsstillelse; bli tent med ON nå! Omfavn din seksualitet, uavhengig av alder. La ON ta deg til neste nivå av orgasme.

Vitenskapen bak ON
Den sterke forbindelsen mellom en kvinnes sinn og kroppen hennes gjør stress til den største grunnen til dårlig og mindre intimitet. For å få full seksuell opphisselse, trenger en kvinne å slappe av. Å ha tillit til hennes seksuelle respons kan hjelpe en kvinne til å slappe av og nyte forspill samtidig som det lar intimitet med partneren komme naturlig.

ON, Natural Arousal Balm For henne hjelper ved å styrke koblingen mellom kropp og sinn. Hvis en kvinnes sinn og kropp ikke fungerer sammen, kan hun miste signalene om opphisselse som hennes kropp sender. Påføring av ON skaper en hyggelig prikking, kiling, og svak varme. Tenk å holde en liten vibrator til klitoris mens det blir stadig varmere, og du blir våtere. Dette er hva de fleste kvinner føler når de bruker ON. ON forbinder kropp og sinn for en seksuell opplevelse som ingen andre.

ON er en ren, olje-basert formel. En av de mange fordelene til en oljebasert formel er at den ikke kan bære bakterier. Bakterier kan føre til soppinfeksjoner og andre vaginale problemer eller ubehag. ON inneholder ikke L-arginin, noe som kan re-aktivere et utbrudd av herpes. ON gir derfor en trygg, helt naturlig opphisselse.

Kjemi uten kjemikalier
- Helt naturlig, oljebasert, botanisk formel
- Ingen L-arginin, mentol, eller sitrus
- Ingen harde konserveringsmidler, parabener, parfyme, eller kunstige smakstilsetninger
- Naturlig opphisselse gjennom genital respons
- Fungerer på sekunder og varer i opptil 45 minutter
- Behagelig duft og god smak
- Legemiddelassistert

Oversikt
- 0,3 ml (single-dose)
- Best når det brukes alene, eller sammen med andre.
- Påfør om morgenen, og du vil tenke på kvelden hele dagen
- Menthol-fri
- Laget med naturlige ingredienser
- Ingen kunstige fargestoffer, parfyme eller sterke konserveringsmidler
- Made in USA

Ingredienser
Proprietær Essential Oil Blend inkludert: Sweet Almond Oil, Cinnamomum Cassia, Natural tokoferoler (vitamin E), silika, rosmarin olje ekstrakt, naturlige smaksstoffer

Foreslått bruk
Bruk 1 til 2 dråper på klitoris. La den virke i opp til to minutter for full effekt - varer i opptil 45 minutter. Påfør som ønsket.

Forsiktighetsregler
Må ikke brukes hvis du har en vaginal infeksjon eller hvis du er gravid, ammer eller prøver å bli gravid. Må ikke brukes med latex kondomer. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Skriv en vurdering

Merk: HTML blir ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Verifisering
Huk av i boksen

Sensuva - ON Naturlig Orgasme Porsjonspakning

  • Visninger: 467
  • Merke: Eropartner
  • Varenummer: E23232
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 35,-
  • Eks. Moms: 28,-