Sensuva - ON Naturlig Opphisselsesbalm

Endelig en naturlig, opphissende balm som faktisk fungerer! Sjokkerende kraftig ...

Tusenvis av kvinner har prøvd det, og de har alle det samme å si: «Hvordan gjorde du det? Det føles som en varm vibrator med en nesten elektrisk følelse.

ON bruker botaniske ingredienser som har vært brukt i århundrer - men aldri som dette. Dette produktet gir flere opplevelser, det starter med en umiddelbar oppvarmende effekt, fulgt av en elektrisk vibrasjon med kriblende effekt som faktisk pulserer.
Alt dette fører til opphisselse og en fuktighetsgivende effekt.
Den kombinerte effekten av dette produktet gir orgasmer som er raskere, mer langvarig og mer hyppig.
Noen kvinner har beskrevet dette som et tredje nivå av orgasme - som ingen har opplevd før dette.

• ON bruker en blanding av essensielle oljer og planteekstrakter for å skape en trygg, naturlig, opphissende effekt ulik alle andre.
• ON inneholder ingen sterke konserveringsmidler, parabener, parfyme, eller kunstige smakstilsetninger. • Bare påfør på klitoris. Unngå kontakt med urinrøret.
• Innen ett minutt eller to, bør du begynne å føle en oppvarmende sensasjon, etterfulgt av en nesten elektrisk, summende stimulering som vil indusere naturlig smøring.

ON er perfekt for kvinner som leter etter mer spenning i kjærlighetslivet eller som trenger litt ekstra hjelp med følelser av naturlig seksuell lyst og opphisselse.

ON kan brukes hvor og når du vil, med en partner eller uten. Den er oftest brukt på soverommet, men mange kvinner syned det er spennende og ha med seg en flaske ON eller balmen for god tilgjengelighet.

Bruk ON hvor som helst, når som helst. Styremøter? No problem! For mye trafikk? Ingen fare! Gå på kino? Du satser!
ON er flott for å hjelpe en kvinne til å nå hennes klimaks eller bare for å sette det hemmelig smil på ansiktet hennes. Det er helt spiselig, så ON vil ikke forstyrre "vanlig" forspill.

Bli med på revolusjonen i dag og bryt fri fra statistikken ... 65% av kvinnene er ikke fornøyd med deres sexliv ... 43% av kvinner opplever seksuelle plager ... bare 25% av kvinnene når alltid klimaks under sex med en partner. Hvis du ønsker mer kontroll over din lyst og seksuell tilfredsstillelse; bli tent med ON nå! Omfavn din seksualitet, uavhengig av alder. La ON ta deg til neste nivå av orgasme.

ON, Natural Arousal Balm For henne hjelper ved å styrke koblingen mellom kropp og sinn. Hvis en kvinnes sinn og kropp ikke fungerer sammen, kan hun miste signalene om opphisselse som hennes kropp sender.
Påføring av ON skaper en hyggelig prikking, kiling, og svak varme. Tenk å holde en liten vibrator til klitoris mens det blir stadig varmere, og du blir våtere. Dette er hva de fleste kvinner føler når de bruker ON.

ON forbinder kropp og sinn for en seksuell opplevelse som ingen andre.
Oversikt - 2 gram (multi-dose) - Best når det brukes alene, eller sammen med andre. - Påfør om morgenen, og du vil tenke på kvelden hele dagen - Menthol-fri - Laget med naturlige ingredienser - Ingen kunstige fargestoffer, parfyme eller sterke konserveringsmidler

Ingredienser Proprietær Essential Oil Blend inkludert: Sweet Almond Oil, Cinnamomum Cassia, Natural tokoferoler (vitamin E), silika, rosmarin olje ekstrakt, naturlige smaksstoffer

Foreslått bruk Bruk på klitoris. La den virke i opp til to minutter for full effekt - varer i opptil 45 minutter. Påfør som ønsket.
Forsiktighetsregler Må ikke brukes hvis du har en vaginal infeksjon eller hvis du er gravid, ammer eller prøver å bli gravid. Må ikke brukes med latex kondomer. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Skriv en vurdering

Merk: HTML blir ikke oversatt!
    Dårlig           Bra

Verifisering
Huk av i boksen

Sensuva - ON Naturlig Opphisselsesbalm

  • Visninger: 449
  • Merke: Eropartner
  • Varenummer: E23397
  • Tilgjengelighet: På lager
  • 195,-
  • Eks. Moms: 156,-