Cxense Display

Pjur

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Pjur - Aqua - Vannbasert Glidemiddel, 100ml
Pjur Aqua Glide er et unikt, vannbasert glidemiddel, designet for å gi ekstra fuktighet når det trengs. Kan brukes med latexkondomer. Langvarig glid, oljefri, fettfri, uten lukt og smak, og setter ikke flekker. Påfør Pjur Aqua på hvilket som helst område på..
149,-
Uten MVA: 119,-
Pjur Analyse Me! - Anal Comfort Spray 20ml
Pjur Analyse Me Spray er en spray med bedøvende effekt - spesielt utviklet for analsex. Den motvirker overfølsomhet og bidrar til å øke din nytelse. Bare noen få sprayer nødvendig per gang. For å beskytte deg selv mot en mulig intoleranse, må du te..
189,-
Uten MVA: 151,-
Pjur Analyse Me! - Relaxing Anal Silikon Glide 100ml
Pjur Analyse er et glidemiddel med bedøvende effekt - spesielt utviklet for analsex. 100 ml flaske. ..
195,-
Uten MVA: 156,-
Pjur Back Door Anal - Comfort Spray 20ml
Pjur Back Door en ekstraordinær anal komfort spray. Den inneholder Panthenol som støtter smidigheten i huden, reduserer følsomhet og hjelpe deg til å nyte anal samleie fult ut. Tips: 2 til 4 sprut er passende for en akt. For å beskytte deg selv mot en mulig intolerans..
175,-
Uten MVA: 140,-
Pjur Cult - Ultra Shine 250ml
Pjur Cult har en revolusjonerende formula som hjelper deg å komme inn i trange gummi og latex produkter (selv om du er hårete). Pjur Cult er også en utmerket lotion for gummi og latex. Pjur cult er dermotologisk testet. 250 ml ..
198,-
Uten MVA: 158,-
Pjur Cult 100ml
Pjur cult er en revolusjonerende formel som hjelper deg med å kle på deg trange gummi og latexklær. (Også for de hårete). Den kan også brukes som pleiemiddel for dine gummi og latexprodukter. Dermatologisk testet. Vann, smak, lukt og oljefri. Transparent far..
179,-
Uten MVA: 143,-
Pjur Med - Natural - Vannbasert Glidemiddel, 100ml
Pjur med Natural glide er et vannbasert glidemiddel med naturlige ingredienser for alle hudtyper. Anbefalt for sensitiv hud. Kan brukes med latexkondomer. Naturlig smak og duft. Inneholder ikke syntetiske farger, parfyme, parafin, olje eller fett. 100 ml. ..
149,-
Uten MVA: 119,-
Pjur Med - Premium - Silikonbasert glidemiddel, 100ml
Pjur med Premium glide er et silikonbasert glidemiddel for langvarig glid. Anbefalt for sensitiv hud. Bare noen få dråper per påføring er nok. Kan brukes med latexkondomer. Olje og fettfri. Naturlig smak og duft. 100 ml. ..
149,-
Uten MVA: 119,-
Basert på 1 omtaler.
Pjur Med - Repair - Vannbasert Glidemiddel, 100ml
Pjur med Repair glide er et vannbasert glidemiddel med naturlige ingredienser som fornyer og gir fuktighet til huden. Langvarig glid som ikke kleber. Kan brukes med latexkondomer. Inneholder ikke syntetiske farger, parfyme, parafin, olje eller fett. Naturlig smak og duft. 100 ml.  ..
149,-
Uten MVA: 119,-
Pjur Original - Silikonbasert Glidemiddel, 100 ml
Pjur Original Bodyglide glidemiddel med en super konsentrert formula som forsyner deg med ekstra lang fuktighetsbevarende glid for massasje eller for personlig fuktighetsbevarende og hud balsam. Bare et par dråper er nok til din personlige nytelse. Glidemiddelet blir ikke klissete eller kle..
179,-
Uten MVA: 143,-
Basert på 1 omtaler.
Pjur Superhero - Delay Spray 20ml
Pjur Superhero Delay er et kosmetisk prodult spesielt utviklet for å forlenge samleiet. Bruksanvisning: Spray 2-4 ganger på penis og vent noen sekunder slik at sprayen trekker inn i huden, du kan så bruke enten kondom eller glidemiddel rett på penis. 20ml - transparent far..
189,-
Uten MVA: 151,-
Pjur Superhero - EnergizinGinkgo vannbasert glide 100ml
Pjur Superhero glidemiddel er et økologisk fremstilt, vannbasert glidemiddel med ginkgo. Ginkgo gir utvidelse, kraft og energi. Nyt en ny erotisk stimulering. Kan brukes med kondomer. 100 ml. ..
195,-
Uten MVA: 156,-