Cxense Display

Pipedream

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Basix - Slim hudfarget dildo
Flott strap-on-tilbehør som gir en ny tvist til din klassiske strap-on. En slim dildo med deilige årer og penishode, i mykt gummimateriale; 100 % latex og phtalatel fri. Den beste gummien laget i USA. Ca 20 cm lang ..
175,-
Uten MVA: 140,-
Basix - Slim rosa dildo
Flott strap-on-tilbehør som gir en ny tvist til din klassiske strap-on. En slim dildo med deilige årer og penishode, i mykt gummimateriale; 100 % latex og phtalatel fri. Den beste gummien laget i USA. Ca 20 cm lang. ..
175,-
Uten MVA: 140,-
Basix - Slim sort dildo
Flott strap-on-tilbehør som gir en ny tvist til din klassiske strap-on. En slim dildo med deilige årer og penishode, i mykt gummimateriale; 100 % latex og phtalatel fri. Den beste gummien laget i USA. Ca 20 cm lang. ..
175,-
Uten MVA: 140,-
FF Extreme - Extreme Hollow Strap-On Hudfarge
Ta strap-on sex til det ekstreme med Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on. Denne heavy duty hule strap-on har en 25 cm lang og 6 cm tykk ftalat-fri gummi dildo, holdt på plass av en stål o-ring og lær sele. Den komfortable skinn selen justeres enkelt til å passe de fl..
975,-
Uten MVA: 780,-
FF Extreme - Interchangeable Gag
Dette er det mest ultimate gag utstyr vi har sett. Ta rollespill innen BDSM til en ny dimensjon. Denne 3-in-1 gag settet inneholder en hode lærreim med 3 ulike munnstykker , en tynn metallenke gag, en solid lær muzzle med myk gag innover og en åpen-munn lær med åpning som måler 50 mm i høude ..
395,-
Uten MVA: 316,-
FF Extreme - Spider Gag
Når ikke vid-åpen er godt nok..., Fetish Fantasy Extreme Spider Gag vil få gjort jobben. Denne ekstreme gagen er laget med en stålring med 4 kroker utover. Disse hindrer at munnen kan lukkes, slik at du kan putte hva du vil inn i munnen. Diameter på ringen er 40 mm. Laget med justerbar læ..
249,-
Uten MVA: 199,-
FF Series - Ballgag med dong
Kinky ballgag med dong. En behagelig, rund gag for din underdanige, og en fast, tynn dong for nær og personlig in-your-face nytelse. Dongen er kurvet for g-punktsstimulering eller prostatastimulering, og stroppene justeres enkelt til å passe de fleste størrelser. Se produktv..
175,-
Uten MVA: 140,-
FF Series - Bed Restraint Sett til Madrass
Transformer din seng til en lidenskapelig lekeplass med disse bindingene som festes under madrassen. Ingen sprinkler er nødvendig. Opplev spenningen med bondage og rollespill. Settet inneholder fire nylonbindinger, to velvet handcuffs, to velvet legcuffs og et øyebind. Utforsk dine dy..
395,-
Uten MVA: 316,-
FF Series - Beginners Penetrix Strap-on
Strap-on med enkel dildo. Størrelse: 15 cm lang, 3 cm i diameter. Selene er justerbare og passer de fleste. Rengjøres enkelt med varmt vann og leketøyrens. Esken inneholder:  Strap-on, Øyemaske og X klistermerker til brystvorte.   ..
349,-
Uten MVA: 279,-
FF Series - Bondage Belt Restraint System
Komplett bondagesett som er perfekt for både nybegynnere og erfarne. Settet betsår av regulerbar bondage magebelte, regulerbar stropp som festes under madrassen, ankelcuffs, armcuffs og en gratis øyemaske. Det kan kombineres på flere måter, og festes med sterke m..
695,-
Uten MVA: 556,-
FF Series - Deluxe Ball Gag med Dong
Deluxe ball gag med realistisk sort dong på utsiden av lærmunnstykket, og en ball på innsiden. fordoble din glede og din fornøyelse. Seletøyet i lær går rundt hodet på din slave, og kan også låses med medfølgende lås og nøkkel. Se produktvideo: ..
325,-
Uten MVA: 260,-
FF Series - Door Restraint Set
Forvandle enhver vanlig dør til en erotisk bondagelekeplass med dette Door Restraint Set. Bare fest de to akrylrørene over toppen av en åpen dør, skyv de andre to under bunnen av døren, lukk døren, og partneren din er sikkert festet. Akrylrørene holder sikkert når døren er lukket (uten slitas..
449,-
Uten MVA: 359,-