Cxense Display

Nexus

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Nexus - Excel
Ekstra stimulans for alle menn! Prostata er mannens seksuelle "regisør", og kontrollerer ereksjon, orgasme og ejakulasjon. Når prostata, perineum og penis stimuleres samtidig, kan mannen oppnå en svært kraftig orgasme som ikke nåes på annet vis. Nexus er spesielt god til stimulering av pr..
595,-
Uten MVA: 476,-
Nexus - Ace - Vibrerende Buttplug med Fjernkontroll - Medium
Ace er en buttplug for de som ønsker mer luksus fra sine lystprodukter. Laget av silkemyk silikon. Informasjon - Materiale: Silikon - Størrelse: 12cm lang og max 4cm i diameter. Bredde på basen/foten er 7cm. - Fjernkontroll, 8 meters rekkevidde - Strøm: Oppladbar med magnet/USB, 75mi..
795,-
Uten MVA: 636,-
Nexus - Ace - Vibrerende buttplug med fjernkontroll - Small
Ace er en buttplug for de som ønsker mer luksus fra sine lystprodukter. Laget av silkemyk silikon. Informasjon - Materiale: Silikon - Størrelse: 9,5 cm lang og max 3 cm i diameter. Bredde på basen/foten er 5 cm. - Fjernkontroll, 8 meters rekkevidde - Strøm: Oppladba..
749,-
Uten MVA: 599,-
Nexus - Ace - Vibrerende buttplug med fjernkontroll Large
Nexus - Ace har nå blitt større! Ace er en buttplug for de som ønsker mer luksus fra sine lystprodukter. Laget av silkemyk silikon. Informasjon - Materiale: Silikon - Størrelse: 14cm lang og max 5cm i diameter. Bredde på basen/foten er 7,7cm. - Fjernkontroll, 8 meters rekkevidde - Strøm: ..
995,-
Uten MVA: 796,-
Nexus - Anal Starter Kit - 3pk buttplugs sort
Settet består av 3 faste silikon buttplugger i forskjellige størrelser designet for å starte i det små og jobbe seg oppover. Buttpluggene er laget i silkemyk silikon og er anatomisk formet for å passe godt. Den minste er flott som introduksjon eller for å varme opp til anal lek, mens den mello..
675,-
Uten MVA: 540,-
Nexus - Glide
Ekstra stimulans for alle menn! Prostata er mannens seksuelle "regisør", og kontrollerer ereksjon, orgasme og ejakulasjon. Når prostata, perineum og penis stimuleres samtidig, kan mannen oppnå en svært kraftig orgasme som ikke nåes på annet vis. N..
549,-
Uten MVA: 439,-
Nexus - Revo 2 - Oppladbar Prostatastimulator
Nexus Rovo 2 er det nyeste teknologi innen prostata stimulering. Dette produktet er et prostatamassasjeapparat med bevegelig hode, har vibrasjonsmønster har mange nytelsesknotter. Nexus Revo 2 er oppladbar og når den er oppladet kan den brukes i 4 timer med full kraft. Leveres med magnet lader so..
1 595,-
Uten MVA: 1 276,-
Nexus - Revo Stealth - med Fjernkontroll
Nexus Revo Stealth leverer diskret fjern målrettet glede til prostata og perineum (området mellom testiklene og anus) å levere fantastiske prostata orgasmer! Basert på den prisbelønte Revo og Revo 2, har Stealth nå den ekstra fordelen av fjernstyrt teknologi som muliggjør større frihet for d..
1 895,-
Uten MVA: 1 516,-
Nexus – Revo Intense - Prostatastimulator
Revo Intense gir presisjon stimulering av prostata for de som ønsker en mer intens følelse. Designet for å direkte stimulere prostata. Revo intense er en innovativ roterende og vibrerende prostata stimulator. Du trenger ikke å tenke på batterier, Revo Intense..
1 595,-
Uten MVA: 1 276,-