Cxense Display

Jimmy Jane

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Jimmy Jane - Form 3 Rosa
Vannfast, oppladbar vibrator med en slank, buet profil som bøyes for å møte din kropp. Den myke, silikon Touchpaden er så myk og fleksibel, at hvis du trykker i midten, vil den strekkes, slik at du kan presse vibrasjonen akkurat der det teller. Alene eller med en annen, FORM 3 setter glede på fin..
1 195,-
Uten MVA: 956,-
Jimmy Jane - Form 4 Sort
Vannfast, oppladbar vibrator som tilbyr den perfekte balansen mellom Power & Flex. Selv om den er sterk og fast, har den også litt å gi - akkurat som en god partner. Mens formen tilpasser seg kroppen din, gir over-sized motoren eksepsjonell kraft, akkurat der du vil ha det mest. Body-Safe - M..
1 195,-
Uten MVA: 956,-
Jimmy Jane - Form 6 Rosa
Form 6 er en kraftig, vannfast og oppladbar vibrator. Med to uavhengig ladede ender, en kontinuerlig overflate og optimal kurvatur, når FORM 6 hvor enn du vil. Hallo Sensasjon. Body-Safe - Medisinsk-grade, phthalate-fri platina silikon. Kraftig - Sterkeste av sitt slag med doble motorer. Allsidig..
1 595,-
Uten MVA: 1 276,-
Jimmy Jane - Hello Touch
Hello touch er en fantastisk fingervibrator som du kan brukes på alle erogene soner, også vaginalt. Bare fest de to padene på fingrene med medfølgende strikk, sett kontrollen i det medfølgende armbåndet og du er klar. Kraftig fingervibrator med en motor i ..
595,-
Uten MVA: 476,-
Jimmy Jane - Hello Touch Finger Vibrator X Sort
Hello Touch X er laget spessielt for å introdusere S&M elektro lek og er den perfekte måten å prøve elektrostimulering på.  Hello Touch tilbyr to sensasjoner i ett produktm, elektro stimulering og vibrering. Den er like alsidig som fingrene og gir deg e..
1 395,-
Uten MVA: 1 116,-