Cxense Display

Fun Factory

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Click 'n' Charge - Cobra Libre Sort og Rød
Cobralibre er leken for enhver mann. Mykt silikon for en spennende stimulering. To kraftige motorer utløser pulserende vibreringer for on-the-spot stimulering. Oppladbar, vannfast og lett å rengjøre. Størrelse: 6 cm & 16 cm. Farge: Svart og rød Materiale: Silikon   Alle Click 'n'..
875,-
Uten MVA: 700,-
Click 'n' Charge - DUKE prostatastimulator
Vibrerende prostatastimulator av høyeste kvalitet. Spesielt utviklet for menn 3 Hastigheter og 3 vibrasjonmuligheter på vibratoren. Lades enkelt opp med egen Click 'n' Charge lader (Medfølger ikke)  Alle Click 'n' Charge produkter bruker samme lader. NB..
595,-
Uten MVA: 476,-
Click 'n' Charge - G4 Red Tiger
G4 Vibes fra Funfactory er nyeste generasjon med kvalitetsvibratorer. Red tiger er en stilfull vibrator i et elegant design. 100% vanntett, oppladbar med det nyeste Click N Charge systemet fra Fun Factory. En lader passer alle CNC produktene. (Lader er ikke inkl.) Red tiger er enkel i b..
695,-
Uten MVA: 556,-
Fun Factory - Bi Stronic pulsator Blå
To motorer Bi Stronic har vibrerende klitorisvibrator og kraftig kulsator i skaftet. Bi Stronic har riller på siden for god stimulering og en klitorisvibrator for å gi deg det lille ekstra. Vibrering og Pulsering Du kan velge å styre vibrering og pulsering separat. 6 vib..
1 995,-
Uten MVA: 1 596,-
Fun factory - Stronic Eins Pulsator Blå
Stronic eins er en ekte kvinnebedårer med sin elegante og ergonomiske design. Stronic Eins har en rett form med en liten bøy for å treffe g-punkt, og har en svak kurve ved skaftet for å stimulere de ytre erogene sonene.  En helt ny type stimulering, i stedet for &..
1 375,-
Uten MVA: 1 100,-