Cxense Display

Cuffs

Cuffs
Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Ankelcuffs 508 gram
Politi-ankelcuffs i stål med kjede og nøkler. 508 gram. ..
449,-
Ankelcuffs i lær, lilla
Ankelcuffs i elegant og lilla kvalitetslær. Hektes sammen med karabinkroker med lenke mellom. Størrelse: justerbar med spenner. ..
595,-
Ankelcuffs i lær, rosa
Fot cuffs i svart og rosa lær som hektes sammen med karabin kroker. ca 33 cm lang ..
595,-
Basert på 1 omtaler.
Ankelcuffs i lær, sort
Enkle, regulerbare fotcuffs i lær med karabinkrok. ..
225,-
Bad Kitty - Bondagesett til seng, sort
Har du ikke noe sengegavl å feste cuffs på? Da har vi løsningen hær. Bondage sett med to reimer på 320 cm hver som er knyttet sammen med et 180 cm forlengelses bånd som legges under madrassen. De 4 cuffsene med skum belegg klikker du fast i reimene som ligger ut ..
295,-
Bad Kitty - Cuffs med Reimer
Bad kitty cuffs med skum polstrete ermer. Nylon stropper som du kan bruke til å stroppe fast din partner nesten hvor som helst! Str: justerbare slik at de kan brukes på både hender og føtter. ..
149,-
Benspreder med Ankelcuffs
Ankelcuffs med justerbare benspredere fra Rimba. Benspreder kan justeres 55 - 85 cm ..
695,-
Bondagebar
Perfekt for mange stillinger. Fester din partner på sekunder. Inkluderer fire behagelige borrelåscuffs som er festet til en 61 cm lang, nylondekt spreder. ..
495,-
Bondagekorsett i lær
Bondage korsett i lær. Cuffs 0g Penisring følger med, og kan taes av om det er ønskelig. Størrelse: justerbar med snøring. S = 80 cm midje, M = 90 cm midje, L = 100 cm midje. Farge: sort Materiale: Lær ..
1 195,-
BQS - Armfengsel i lær M/L
Bondage arm fengsel i sort mykt lær som lett kan justeres med spenner og snører. Stroppene er festet til ermet med sølvfargede nagler. Det er en D-ring på enden av ermet slik at du kan feste det fast. Dimensjon : Medium / Large 57 cm bred på toppen og 66 cm lang. ..
1 495,-
BQS - Armfengsel i lær S/M
Bondage arm fengsel i sort mykt lær som lett kan justeres med spenner og snører. Stroppene er festet til ermet med sølvfargede nagler. Det er en D-ring på enden av ermet slik at du kan feste det fast. Dimensjon : Small / Medium 38 cm bred på toppen og 58 cm i leng. ..
1 295,-
BQS - Bondage-ermer i lær M/L
Bondage ermer. Hver av ermene har tre store D-ringer, slik at du kan feste de til hverandre eller til andre objektiver. Den har en lær klaff på innsiden som fyller eventuelle hull mellom lissene slik at du ikke klemmer noe hud imellom. Med de tre spennene og snøringen så kan du stramme og justere..
1 295,-