Cxense Display

Ekstra utstyr

Ekstra utstyr
Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Adaptor Plug
Adaptor som lar deg tilkoble ditt elektrosex leketøy fra PES, Folsom eller Erostek, til Rimba Power Box. Fra 3,5 mm til 2,5 mm ..
49,-
Adaptor Wire
Adaptorledning som lar deg tilkoble ditt elektrosex leketøy fra Orion eller Mystim til Rimba Power Box. Fra 2.5 mm til 4 mm ..
75,-
Adaptor Wire Box
Adaptorledning som lar deg tilkoble Elektrosex leketøy fra Rimba til Power Boxes fra Orion eller Mystim. Fra 2,5 mm til 4 mm ..
75,-
Neon Wand Flex Capacitor - Tilbehør
Tilbehør til Neon Wand elektro boks. Flex er laget i silikon. Bare plugg den i din Neon wand og du er klar for moro. Dette tilbehøret er litt kraftigere enn de i glass og biter litt mer fra seg. Lengde: 16.5 cm Vanntett: Nei   ..
549,-
Rimba - Electro Sex - Buttplug Kuleformet
Elektro Bi-polar Buttplug som er kuleformet. Buttplugen kan brukes med Rimba sine elektro bokser: 7850, 7880 eller 7890 Materiale: Aluminum Størrelse: 100 mm x 35 mm Ø   ..
795,-
Rimba - Electro Sex - Spare Pads Set til Digital powerbox
Ekstra sett med to pads, kompatibel til Digital Power Box. ..
195,-
Rimba - Electro Stimulation Gel
En gel som gjør at du får bedre effekt ut av din elektrobok. leder strømmn på en bedre måte. 250 ml flaske til en meget bra pris. ..
95,-
ElectroShock - Vibrerende elektro buttplug
JA takk begge deler Denne pluggen tilbyr både deilige vibrasjoner og kjappe støt. Ved hjelp av elektriske støt for å stimulere nerveendene i dine erogene soner, vil disse leketøyene med både vibrering og elektriske støt ta dine orgasmer til et helt n..
795,-
FF Series - Shock Therapy - Finger Fun
Gi sexlivet en ny gnist med Shock Therapy-serien. Perfekt for nybegynnere og de som er ukjent med e-stimulering. Veksle mellom "SLOW" og "FAST" for å styre frekvensen av sjokket. Den kompakte kontrollenheten kan også brukes alene som en massasjeapparat. For å bruke kontrollen som til mas..
495,-
ION – Vibrerende elektro massasjestav
Denne batteridrevne massasjestaven øker orgasmen ved å kombinere elektro og vibrasjon stimulering. Bare sørg for at begge båndene på massasjehodet er i kontakt med huden. Den har 2 kontroller, hvor den ene styrer 5 nivåer av vibrasjon og den andre styrer 5 nivåer av elektro intensitet. ..
1 395,-
Jimmy Jane - Hello Touch Finger Vibrator X Sort
Hello Touch X er laget spessielt for å introdusere S&M elektro lek og er den perfekte måten å prøve elektrostimulering på.  Hello Touch tilbyr to sensasjoner i ett produktm, elektro stimulering og vibrering. Den er like alsidig som fingrene og gir deg e..
1 395,-
Master Series - Cock shock - CBT strømpenisring
Tren din underdanige til å lystre med denne strømpenisringer. Med fjernkontrollen kan du styre, lyd vibrering og elektriske støt. Fungerer på en avstand på 20 meter. Penisringen er justerbar med borrelås, opp til 5 cm i diameter. Materiale: ABS, Nylo..
1 295,-