Cxense Display

Stokk

Stokk
Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Manila 10 mm Stokk
Brasiliansk Manilastokk, en klassisk avstraffelseintrument med en ekstra funskjon; et fint grep dekt av gummi. Ca 10 mm i diameter og 85 cm lang. Det er best å la stokken ligge i vann i ca en time før bruk. Det svir bedre og fibre vil ikke gå løs på tuppen av stokken. ..
195,-
Manila Cane 8 mm
En original brasiliansk Manila Stokk, 8 mm tykk, uskinnet, med et svart tregrep. ca lengde 85 cm. Det beste er å synke stokken i venn en time eller så før bruk. Det svir bedre og fibrenr vil ikke gå løs fra tuppen av stokken ..
195,-
Politiklubbe i Gummi
Politiklubbe i sort gummi med mange bruksområder... Fra kvalitetsprodusenten Mister B. ..
179,-
Politiklubbe tre
Politiklubbe med fin utførelse i tre. Supert for den rette stemningen i rollespillet. Kan brukes slik fantasien ønsker... ..
149,-
Rimba - Lærpisk, 62 cm
Sort lærpisk på 62 cm. ..
249,-
Aluminiumpisk Med Gummibelegg
Pisk laget av rustfritt materiale. I begge ender har pisken gummi belegg. 72 cm lang og 0,8 cm i diameter.   ..
295,-
Manila Whip Small
Liten Cat o Nine pisk laget av manila med trehåndtak. Ca 45-50 kvister med lengde på ca 27 cm og ca 2 mm tykk. Totale lengde ca 39 cm. Tips: Legg pisken i vann ca 1 time før bruk, det vil gi et enda frekkere resultat! Den andre fordelen er at en gjennomvåt manila pisk bli..
395,-
Poing - Fleksibel Stokk, Rød
Stokk laget i fleksibel PVC og den er dekket med mykt lær. Gi din partner et kjapt rapp med stokken for å korrigere uønsket oppførsel. Stokken er 65 cm lang og 1,5 cm i diameter. ..
369,-
Rimba - Teach Me A Lesson - Bamboo Paddle
Bambus paddle med skriften Teach me a lesson påskrevet. Størrelse: 40 x 3 cm ..
149,-
Skinned Rotan Cane
Denne stokken er lengre og tykkere enn de standar stokkene. Stokken har også en reim slik at den kan henges opp. Lengde : 1 meter, bredde 10 mm. Tips: For best resultat, la stokken ligge i vann i ca 1 time før bruk. Da svir den mer og fibre vil ikke løsne fra tuppen på stokken. ..
149,-
Slag stokk i lær
Godt polstret lær stokk/paddle med gummihåndtak for godt grep. Denne vil gi slag som går litt dypere. 60 cm lang. ..
175,-
Spanskrør med Latexovertrekk
Når hun eller han skal straffes er dette det perfekte redskap. Spanskrøret er tilbake! Pirrende spenning, sviende smerte og herlig tilfredsstillelse venter dere! Polert spanskrør (polerte rør er mykere og mer elastiske enn upolerte) med latexovetrekk. Lengde ca. 80 cm, diameter 0,8 cm. L..
98,-