Cxense Display

Seksuell helse

Seksuell helse

Presiser søket

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Amor - Fingerkondomer, Large - 20 stk
Fingerkondom er et hygieneprodukt. Forhindrer bakterier, spesielt ved analsex. Størrelse Lengde: ca 70 mm Veggtykkelse: ca 0,8 - 0,12 mm Materiale: Latex ..
39,-
Amor - Fingerkondomer, Medium - 20 stk
Fingerkondom er et hygieneprodukt. Forhindrer bakterier, spesielt ved analsex. Størrelse Lengde: ca 70 mm Veggtykkelse: ca 0,8 - 0,12 mm Materiale: Latex ..
39,-
Comfortably Numb Bedøvelsesspray - Spearmint
Comfortably Numb er en smakstilsatt bedøvende spray, laget spesielt  for å redusere ubehag i forbindelse med oralsex. Den forfriskende tåken inneholder et mildt bedøvningsmiddel som legger seg bakerst i halsen, og bidrar til å undertrykke brekningsrefleks og forh..
95,-
Portable high frequency Lz-006A - Elektrowand
Denne staven har mange bruksområder. Du kan bruke de elektriske støtene til å pirre eller straffe din partner. Men denne staven kan også gi bedre hud, fjerne kviser, redusere rynker, redusere hårtap og stimulere hårvekst osv. For å bli kvitt kviser..
1 195,-
Seksuell helse - Hygienepakke
Dette er pakken for god hygiene og personlig velvære. Den har flotte produkter som gjør seksuell aktivitet mer hygienisk. Fingerkondomer og slikkelapper er nye produkter som gjør det hele mer hygienisk. Glidemiddel, desinfeksjon og rent vann for økt vitalitet er også med i denne startpakken. In..
395,-
Seksuell helse - Kåtpiller
Ja...er du sterk i troen er dette noe for deg. Moro og fantastisk gode lakris pastiller. Ha det moro med venner rundt deg. Vi garanterer ingen umiddelbar virkning, men mange påstår jo at både lakris og søtsaker kan påvirke din lyst så.... ta to! ..
25,-
Seksuell helse - Lyst og følsomhetspakke
Pakken inneholder flotte Sensuva ON-produkter som gir bedre følsomhet og libido for både han og henne. Fingervibratoren gir pirrende opplevelser for begge. Fingerkondomer og slikkelapper er nye produkter som gjør det hele mer hygienisk. Rent vann for økt vitalitet er også med i denne startpakken. ..
595,-
Seksuell helse - Parpakke han - han
En pakke som setter fokus på felles nytelse mellom menn. En bra fingervibrator for stimulering på kroppens erogene soner. Penisringer for god utholdenhet, og en buttplugg som gir bra anal stimulering. Fingerkondomer og slikkelapper er nye produkter som gjør det hele mer hygienisk. Glidemiddel, d..
595,-
Seksuell helse - Parpakke hun - han
En pakke som setter fokus på god sex og nytelse mellom mann og kvinne. Den har både en bra penisring med vibrator og en fingervibrator for felles stimulering på kroppens erogene soner. Fingerkondomer og slikkelapper er nye produkter som gjør det hele mer hygienisk. Glidemiddel, desinfeksjon og rent..
695,-
Seksuell helse - Parpakke hun - han, deluxe
Denne pakken er for deg som vil ha den optimale opplevelse sammen, Selection XII er en parvibrator som stimulerer både kroppen og begge kjønns erogene soner på en bra måte. Pakken har videre en bra penisring med vibrator for god stimulering under samleie. Fingerkondomer og slikkelapper er nye produ..
995,-
Seksuell helse - Parpakke hun - hun
En pakke som setter fokus på felles nytelse mellom kvinner. Den flotte vibratoren fra Pretty Love er bra for både klitorisstimulering, penetrering og G-punktsstimulering. En bra fingervibrator for stimulering på kroppens erogene soner. Fingerkondomer og slikkelapper er nye produkter som gjør det ..
595,-
Seksuell helse - Startpakke han
En pakke hvor Belladonnas masturbator gir stimulering og nytelse. Penisringene gjør at han også kan ha lengre utholdenhet, og kondomene sørger for sikker sex. Glidemiddel, desinfeksjon og rent vann for økt vitalitet er også med i denne startpakken. Innhold - Premium - Glidemiddel vannbasert, 15..
495,-