Cxense Display

Strippestang

Strippestang

Dancepole og strippestang.

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Carmen Electras danse og strippestang
For ditt private dansog strippeshow! Forkrommet, profesjonell dansestang for dine spektakulære danse- og strippeshow hjemme eller på lokalet... Denne kan du slenge deg i så lenge den er skrudd fast. Stangen monteres raskt og enkelt: Den kommer i tre deler som settes i hver..
1 495,-
Rosa Pole dance kit - Strippestang
Rosa strippestang med trenings dvd. Bruksanvisningen er på tysk og engelsk, dvd'en er på engelsk Stangen består av 3 deler og er enkel å montere uten verktøy og stygge borehull, og stengene settes sammen i hverandre og festes med en fjærmekanisme.  ..
1 695,-
Shots - Strippestang lilla
Strippestang til din helt private pole-dancing forestilling! Enkel og rask å montere, uten verktøy. Den tredelte stangen plugges enkelt sammen og kiles fast med gjenger mellom tak og gulv. Kan sikres med skruer i taket. Lager ingen merker etter stangen.   Utvid..
1 695,-
Shots - Strippestang sølv
  Strippestang til din helt private pole-dancing forestilling! Enkel og rask å montere, uten verktøy. Den tredelte stangen plugges enkelt sammen og kiles fast med gjenger mellom tak og gulv. Kan sikres med skruer i taket. Lager ingen merker etter stangen.   ..
1 395,-