Cxense Display

Strippestang

Strippestang
Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Fetish Fantasy Dance pole Disco
Gjør soverommet, stuen eller andre rom om til din egen private danse scene med Fetish Fantasy's Dance Pole. Du kan utføre intime danser, en mot en privat striptease eller trene. Den er lett å justere og inneholder alt du trenger for å øyeblikkelig forvandle ethve..
1 999,-
Pole-dance stang 3 Deler
Strippestang til din helt private pole-dancing forestilling! Enkel og rask å montere, uten verktøy. Den tredelte stangen plugges enkelt sammen og kiles fast med en fjærmeekanisme mellom tak og gulv. Lager ingen merker etter stangen. Utvides til maximalt 2,60 meter. Inkl. håndbok (tysk..
995,-
Rosa Pole dance kit - Strippestang
Rosa strippestang med trenings dvd. Bruksanvisningen er på tysk og engelsk, dvd'en er på engelsk Stangen består av 3 deler og er enkel å montere uten verktøy og stygge borehull, og stengene settes sammen i hverandre og festes med en fjærmekanisme.  ..
1 695,-
Shots - Dance Pole lilla
Strippestang til din helt private pole-dancing forestilling! Enkel og rask å montere, uten verktøy. Den tredelte stangen plugges enkelt sammen og kiles fast med en fjærmeekanisme mellom tak og gulv. Kan sikres med skruer i taket. Lager ingen merker etter stangen. Kommer..
1 695,-
Shots - Dance Pole sølv
 Strippestang til din helt private pole-dancing forestilling! Enkel og rask å montere, uten verktøy. Den tredelte stangen plugges enkelt sammen og kiles fast med en fjærmeekanisme mellom tak og gulv. Kan sikres med skruer i taket. Lager ingen merker etter stangen. ..
1 395,-