Cxense Display

Sexswing

Sexswing
Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
BQS - Sex Swing i lær
Sex swing Dissen er ca 3 mm tykk og er laget av høy kvalitets lær. Læret ligger dobbeltsidig som gjør at den er tykk og tåler opp til 150 kg Det er D-ringer rundt hele dissen slik at du kan feste den sikkert og evt feste cuffs og andre leker i. Størrelse : ca 60 x 90 cm. ..
1 495,-
FF Series - Fantasy Door Swing
En ny og spennende variant av den dyrere utgaven av Love Swing. Den har de sammen stroppene for hender og føtter, men mangler denne støttereimen til ryggen og rompa, men den henges over døra og du bruker døra som støtte. Det er noe mindre bevegelighet, men det er en spennende måte å ha se..
349,-
Ouch! - Sexswing
Huske fra Shots Media, for variasjon og ekstra nytelse i sexlivet. Med denne får du til stillinger du tidligere har ansett som umulige. Oppheng medfølger. ..
3 995,-
Rimba - Lærhuske med collar
Kraftig lærhuske med 7-punkts opphenging og regulerbar halslenke. Tåler opp til 85 kg. Størrelse: 44x 140 cm Husken leveres uten kjettingene til oppheng på bildet. Kjettinger og kroker m.m. finner du hos din lokale jernvarehandler. ..
1 695,-
FF Series -  Yoga Sex Swing
  Nyt vanskelige stillinger du aldri kunne forestilt deg å prøve med verdens første yoga sex swing. Med denne kan du trosse tyngdekraften og nyte mange spennende stillinger, uten store anstrengelser. La fantasien løpe løpsk. Den er lett å montere ..
1 795,-
FF Series - Deluxe Fantasy Door Swing
Gjør enhver vanlig dør om til en kjærlighet swing på få minutter med denne utrolige deluxe swingen fra Fetish Fantasy. Nyt stillinger du ikke trodde var mulig å gjør det med letthet, takket være det polstrete sete kan du sitte komfortabelt. Den har to håndtak og to reimer til å støtte bei..
595,-
FF Series - Fantasy Bondage Swing
Vanskelige sexstillinger er ikke lenger kun for de med atletiske egenskaper. Nå kan alle prøve ut de vanskelige, og mesr stimulerende stillingene med Fetish Fantasy Bondage swing. Utforsk dine dypeste fantasier og prøv ut nye ting. Nyt sex i vektløs tilstand og i ubegrensede stillinger. ..
1 595,-
FF series - Fantasy saddle
Dette er et må-ha tilbehør til alle Fantasy Swings! Salen har et mykt og polstret sete som avlaster bena og lårene dine. Så her er det bare å slappe av og nyte! De to utskiftbare dildoene som følger med gir ekstra nytelse. Salen festes lett til rygg/rum..
749,-
FF Series - Fantasy Swing Gulv Stativ
Vil du bruke swingen din uten å sku hull i taket? Da er dette noe for deg, kraftig huske stativ som tåler opp til 180 kg. Kraftige stålrør som gir rikelig med stabilitet og bevegelsesfrihet, slik at du kan utforske stillinger du aldrig trodde var mulig. Stativet monteres på mindre enn 10 mi..
3 795,-
Love Swing - sort
Denne Love swingen kan definitivt piffe opp sexlivet. Swingen har polstrete nylonreimer for støtte av rygg, rumpe, lår og føtter. Swingen har spenner slik at du kan justere den for best mulig komfort. Den er enkel å montere og krever bare noen få verktøy (ikke inkl). Bruksanvi..
1 395,-
Strict - Extreme Sling - Sex swing
Denne bondage swingen gir deg full tilgang til din partner mens de er bundet i luften. Laget i solid lær så du kan trygt lene deg tilbake på puta å nyte behandlingen din partner gir deg. Swingen har støtte til føttene slik at du får spredd bena godt...
3 395,-