Cxense Display

Spill & Kortleker

Spill & Kortleker
Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Kama Poker
Kama Poker er et spill der to spennende verdener av poker og Kama Sutra møtes og kombineres. Målet er at to eller flere spillere eller partnere opplever spennende og erotiske eventyr sammen. Du trenger ikke å være en erfaren pokerspiller for å spille dette erotiske spillet. Du kommer ..
295,-
KamaSutra Terningspill
Et felles eventyr på jakt etter sanselig nytelse! Kast de tre terningene (rosa for Kamasutra stilling, svart for ytterligere instruksjoner og hvit for plassering) og ta fatt på din gjensidige oppdagelsesreise. Innhold: 3 terninger med en plysj oppbevaring. ..
95,-
Kinky Terningspill
Spill et opphissende spill med din partner! Kast tre terninger og oppfyll dine hemmelige fantasier. Tre kinky terninger; Grønn for kroppsdel, Sort for handling, og Hvit for plassering. Inneholder også plush-oppbevaringspose. ..
95,-
Romantisk Terningspill
Spill et opphissende spill med din partner! Kast tre terninger og oppfyll dine hemmelige fantasier. Tre romantiske terninger; Rosa for kroppsdel, Sort for handling, og Hvit for plassering. Inneholder også plush-oppbevaringspose. ..
95,-
"ÄRLIGT TALAT" kortspill
Morsomt spill som inneholder mer enn 100 ulike spørsmål. Spillet utfordrer dere til å snakke om de mest personlige ting. Kan spilles av to eller flere personer. Spillet er på svensk. ..
169,-
4Play - 4 Spill i 1
Denne esken inneholder 4 forskjellige spill ment til å kickstarte forspillet med partneren din!  La terningene, spinneskiven, spørreboken eller kortene bestemme hva neste oppgave eller utfordring er. Piff opp sexlivet på flere måter med 4play-spillet! Innehol..
195,-
50 Nights of Naughtiness - Erotisk spill
Ta 50 pirrende skritt mot rødglødende lidenskap! Med ti hemmelige konvolutter på hver av de fem nivåer av lek, alt fra uskyldig hvit, gjennom rosa, rød, Vinrød til svart, er 50 Nights of Naughtiness fylt med sensuelle ideer og erotiske overraskelser. Introduserer mye spenning og ideer til di..
195,-
Fifty Shades of Grey - Det røde rommet, utvidelsespakke
Legg til ekstra krydder i spillopplevelsen med denne utvidelsespakken til Fifty Shades of Grey Partyspillet. Med Det Røde Rommet får dere et spill som holder praten i gang lenge etter at spillet er over. Kast terningen og finn ut om det neste spørsmålet som skal besvares er et hyggelig og gr..
219,-
Kama Sutra Brettspill
Spill for 2 personer. Inneholder spillbrett, terning og 44 spillekort.   ..
195,-
Kamasutra kortstokk
Kortstokk med kamasutra stillinger. Trekk et kort og prøv deg fram. Ta et nytt kort hver uke og du har en lek som varer hele året! Eller bare spill vanlig kort. ..
95,-
Kortstokk med nakne damer
Kortstokk med 54 deilige nakne damer.   ..
49,-
Let's fuck - Erotisk Brettspill
Dette er ett sex spill som pirrer og inspirerer. Bruk fargene på spinner hjulet for å bevege dere rundt på spillbrettet. Når en av dere når mål, kan vinneren spinne på hjulet for å velge sexstilling. Dette er en rask og lett måte å..
149,-