Cxense Display

Anale Leker

Anale Leker

Presiser søket

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Anal Bead Whip latex med kuler
Tøff pisk med håndtak formet som analkuler.pisken er i latex og har en lengde på 35 cm pluss kulerekken på 15 cm Kulene har en diameter på ca 25 mm. Et 2 in 1 produkt fra fetish fantasy serien til Pipdream. Det er også med en blindfold i pakken. ..
175,-
Anal Blue - Vibrerende Buttplug
God og glatt buttplugg av mykt jellymateriale. Anatomisk utformet for enkel innføring. Den perfekte buttplugg for både erfarne og nybegynnere. Trinnløs og kraftig vibrator uten forstyrrende ledinger - motor og batterier er innebygget i pluggen. Mål: 11 cm lang, diameter 1-3..
169,-
Analballong Med Slange og Pumpe
Klem på den sorte ballongen og før skaftet og den gule ballongen i anus for å oppleve oppblåsingen innvendig. Etter innsetting bruker du håndpumpen (den sorte ballongen) til å blåse opp den gule ballongen. Dette vil skape en blokkering. Deretter kan du fylle den med væske etter smak, gjen..
1 195,-
Analfinger, Blank
Liten og smidig analplugg til å sette på fingeren.  Denne lille pluggen passer perfekt til nybegynnere, til forspill og oppvarming. Farge: Blank Størrelse: 5 cm Materiale: TPE ..
79,-
Aneros - MGX Classic - Prostatastimulator
Den mest solgte Aneros pluggen egner seg for alle nivåer fra nybegynner til erfaren. Aneros gir en kraftigere ereksjon som også kan vare lengre, uten bruk av piller, kremer, ringer eller pumper. Den gir en kraftigere orgasme som også varer lengre. Aneros står bak de origin..
495,-
Aneros Progasm - Prostatastimulator, Hvit
En Aneros plugg som er noe kraftigere en standard varianten, egner seg for de som er noe mere erfaren med analstimulering. Med en lengde på 12 cm med en diameter på ca 25-30 mm vil Aneros gi en kraftigere ereksjon som også kan vare lengre, uten bruk av piller, kremer, ringer ell..
749,-
Aneros Progasm - Prostatastimulator, Sort
En Aneros plugg som er noe kraftigere en standard varianten, egner seg for de som er noe mere erfaren med analstimulering. Lengde 12 cm med diameter på ca 25-30 mm Aneros gir en kraftigere ereksjon som også kan vare lengre, uten bruk av piller, kremer, ringer eller pumper. Den gir en kraftigere o..
749,-
B52 - Stor Rund Buttplug
Sterk, men tøyelig buttplugg i naturlatex. L: 155 mm Ø 100 mm. ..
595,-
Basix - Slim hudfarget dildo
Flott strap-on-tilbehør som gir en ny tvist til din klassiske strap-on. En slim dildo med deilige årer og penishode, i mykt gummimateriale; 100 % latex og phtalatel fri. Den beste gummien laget i USA. Ca 20 cm lang ..
175,-
Basix - Slim rosa dildo
Flott strap-on-tilbehør som gir en ny tvist til din klassiske strap-on. En slim dildo med deilige årer og penishode, i mykt gummimateriale; 100 % latex og phtalatel fri. Den beste gummien laget i USA. Ca 20 cm lang. ..
175,-
Basix - Slim sort dildo
Flott strap-on-tilbehør som gir en ny tvist til din klassiske strap-on. En slim dildo med deilige årer og penishode, i mykt gummimateriale; 100 % latex og phtalatel fri. Den beste gummien laget i USA. Ca 20 cm lang. ..
175,-
Black Anal Balloon
Med et lite og glatt utgangspunkt, glir denne dildoen lett inn der den skal. Deretter kan den pumpes opp til du er helt oppfyllt. En følelse man gjerne vil ha mer av, etter å først ha prøvd! Den gir også stor nytelse når den brukes vaginalt. Håndpumpe. Ma..
195,-