Cxense Display

Pumper

Pumper

Presiser søket

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Bad kitty - Vaginapumpe
Et produkt som brukes til å pumpe mere blod til vagina og kjønnsleppene. Resultatet er en svulmende kjønnslepper og klitoris, mer følsomhet og større nytelse. Et spennende hjelpemiddel for begge. Passer til de aller fleste! 12,5 x 7,5 cm i størrelse. Material..
249,-
Bathmate - Hercules, Blå
Du er i ferd med å oppdage den nyeste og beste metoden for penisforstørrelse som finnes. Bathmate er en revolusjonerende penispumpe som garanterer resultat! Bathmate har raskt blitt en av verdens mest populære penispumper, og det er ikke uten grunn! Bathmate er det eneste produktet i verden som bruk..
995,-
Bathmate - Hercules, Transparent
Revolusjonerende Du er i ferd med å oppdage den beste og mest effektive metoden for penisforstørrelse. Bathmate Hercules er et hydroterapisystem som bruker vann for å skape vakuum i pumpa. På denne måten unngår du ubehag og skader. Bruk den i dusjen eller ..
1 195,-
Brystvortepumpe av Glass
Brysvortepumpe med sugekopp i glass. Brukes for å øke blodsirkulasjonen i området, og der i gjennom økt følelse. Materiale: glass, sytetmaterial. Sort/klar...
195,-
Clit Sucker - Klitorispumpe
En liten pumpe som er godt egnet for å pumpe blod og følssomhet til clitoris. ..
249,-
Dr. Joel Kaplan - Penispumpe
En meget bra pumpe som er sterk nok til å kunne gi varige resultater. Dette er det man kaller en medisinsk pumpe som er testet ut og godkjent hos Dr Kaplan. Det er laget i et acryl materiale for medisinsk bruk.I settet medfølger det en sylinder 2" som er medium size. solid punpe me..
795,-
Easy Grow brystpumpe
Ønsker du deg større bryster? Dette er løsningen for rask bryst-forstørrelse! Fest sugeskålene tett rundt brystene med de regulerbare stroppene og pump med håndpumpen: Brystene blir synlig større med en gang! Det har ikke varig virkning, men Ved jevnlig..
395,-
FF Series - Vibrerende Brystvorte Pumper
Få stive brystvorter med glede, med disse vibrerende brystvorte pumpene. Slå på vibreringen og plasser nipple pumpene over brystvortene og klem på pumpeballen til de sitter godt. Den stimulerende sugingen kombinert med de opphissende vibrasjonene, gir en helt ny form fo..
449,-
LAPD Silicone Pump Cushion
Silikonring for Mister B's penispumpe system. Passer med alle sylinderstørrelser. ..
349,-
Mr. B - Kraftig Pumpegrep
Bestselgende pumpegrep laget av mørkegrå hardplast. Du trenger kun en hånd for å bruke denne, hvilket gir deg andre hånd fri til å holde på plass en sylinger eller pumpeskål. Pumpen har et maksimum vakum kapasitet på 0,25 bar, så den kan p..
679,-
Mr. B - Kraftig Pumpegrep med målemeter
Bestselgende pumpegrep laget av mørkegrå hardplast. Du trenger kun en hånd for å bruke denne, hvilket gir deg andre hånd fri til å holde på plass en sylinger eller pumpeskål. Pumpen har et maksimum vakum kapasitet på 0,25 bar, så den kan pumpe ut opp til 75% luft av en sylinder eller pumpeskål. S..
949,-
Mr. B - Penispumpe med Koffert
Det ultimate penispumpesett. Leveres med stilig Mr.B-koffert i hardplast. Kofferten inneholder: 1 Pumpe med trykkmåler og 1 sylinder Velg mellom 6 sylinderstørrelser i diameter. ..
1 490,-