Cxense Display

Penisringer & Hylser

Penisringer & Hylser

Presiser søket

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Åpen penismansjett i latex
Åpen penis mansjett i latex Omslutter halve penis og ballene slik som er vist på bilde. Materialet : 100% latex. Størrelse : One size ..
129,-
Big Up Penisforlenger med Vibrator
Penis forlenger med vibrator, her kan du få både i pose og sekk. En forlenger på ca 7,5 cm med et latexkondom som går på hele penis omkrest 35 mm som er tøyelig. I tillegg en god vibrator som gir begge deilige kilinger under sexakten. ..
195,-
BQS - Penisring med Analkule, Regnbue
Penisring med analkule i regnbuefarget metall. Finnes i to str: 40 mm, 50 mm. ..
495,-
BQS - Spermstopper
Settes rundt penis og med kulen inn i hodet for å stoppe ejakulasjonen. Meget spesiell følelse.. Må oppleves! Finnes i 5 størrelser (størrelse er i diameter). ..
695,-
BQS - Tear Drop Steel Ring
Dråpeformet penisring i rustfritt stål. Leveres i 4 størrelser (diameter) ..
475,-
Cock & Balls Rings Clear - 3 stk Penisringer
Penisringer i 100 % silicone. 3 stk i ulike størrelser 40 -45 -50 mm Disse innehoolder ikke neo phthalale , silcone er det tryggeste og beste materialet til sexleketøy. ..
95,-
Cock N Balls med 3 vibratorer
Gi deg selv eller din kjære en opplevelse man ikke glemmer.. Prøv denne unike dobble stimulanseringen med hele TRE vibratorer! Mykt og tøyelig silikonmateriale gjør at den sitter behagelig og vibratoren styres av et enkelt knappetrykk. Batterier (mini knappecell) inngår. Farge: Svart, Sørrelse: 1..
229,-
Dominas grip
En av de beste penisringene du kan tenke deg! Desidert den kraftigste! Doble, justerbare gummislanger som gir deg maksimal effekt. Passer alle! ..
249,-
Dorcel - Power clit + penisring Oppladbar
Power clit + er en fantastisk penisring og favoritten for mange par. Den har en tupp som står ut slik at den treffer klitoris under samleiet. Kraftig vibrator som pirrer både ham og henne. Du kan velge mellom 3 styrker på vibrasjonene. Størrelse: 32 mm i diameter..
325,-
Dorcel - Power clit, penisring
Nå fører vi også sexleketøy fra den kjente produsenten Marc Dorcel. Power clit er et fantastisk hjelpemiddel for å stimulere klitoris under samleie. Deres sexlek vil nå nye dimensjoner. Kraftig vibrator som pirrer både ham og henne. 100 % silikon. ..
149,-
Extension Condom - Penisforlenger
For deg som vil ha litt mer å tilby en gang i blant. Også fint for den ekstra dype penetreringen som krydder i sexlivet. OBS - dette er ikke et prevensjonsmiddel! Farge: Natur, Størrelse: 6,4 cm, Materiale: Latex. ..
95,-
Get Hard 3pk penisringer
En pakke med hele tre penisringer i tøybart jelly. Bruk en av gangen, eller flere for ekstra utholdenhet.. Farge: Svart, Størrelse: diam: 30,35,40 mm, Materiale: Jelly. ..
95,-
Basert på 1 omtaler.