Cxense Display

Tilbehør

Tilbehør

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Fairy - Charger Cable
240 V Ladekabel for lading i stikkontakt og ikke på pc. Passer til Fairy Charge eller Fairy Pocket Mini...
129,-
LELO - Charger
Ekstra lader til alle Lelo produkt ..
195,-
sex in the shower - håndtak med en sugekopp
Håndtak med en sugekopp til å oppnå perfekt posisjon i dusjen. Dette håndtaket gir dere bedre kontroll og grep i dusjen. ..
149,-
Adrien Lastic - Fjernkontroll
Fjernkontrollen passer til alle Adrien Lastic produktene. Du kan styre opptil 5 produkter med 1 fjernkontroll. Med fjernkontrollen kan du velge mellom 10 programmer. Fjernkontrollen bruker 1 X CR2025 Inkl. Størrelse: 7 cm lang, 4 cm lang og 1,4 cm tykk.   ..
249,-
Cyberskin Renew - Talkum 149 gr
Talkum til å beskytte og bevare Cyberskins behagelige og myke materiale. Over tid kan Cyberskin begynne å miste sin myket og materialet kan føles klissete hvis det ikke påføres talkum før det lagres. Rengjør produktet med vann og alkoholf..
99,-
Fleshlight - Talkum, 118 ml
Talkum til å fornye og gjenopprette Fleshlights behagelige og myke materiale. Over tid kan Fleshlight masturbator begynne å miste sin myket og materialet kan føles klissete, dette er på grunn av at talkumen som er på Fleshlight når den er ny går bort ett..
95,-
Fleshlight - Vstroker, Tilbehør
Vstroker er verdens mest avanserte virtuelle sexsystem. Når den er festet til en Fleshlight, overvåker VStroker hastigheten på støtene dine. Hver penetrasjon av din Fleshlight blir trådløst overført til PCen og simulert gjennom Vstroker. Knull de hotteste..
895,-
Joyboxx - Hygienisk Oppbevaringsboks Lilla
Møt patentsøkt JOYBOXX med flyttbar skillevegg; verdens første hygienisk lagringssystem designet for å håndtere leketøysprodukter før, under og etter bruk. Mer enn en boks, er det et system • Tåler oppvaskmaskin • PVC, BPA og ft..
375,-
Joyboxx - Hygienisk Oppbevaringsboks Sort
Møt patentsøkt JOYBOXX med flyttbar skillevegg; verdens første hygienisk lagringssystem designet for å håndtere leketøysprodukter før, under og etter bruk. Mer enn en boks, er det et system • Tåler oppvaskmaskin • PVC, BPA og ft..
375,-
Basert på 1 omtaler.
Kink - Vac-u-lock - hode til massasjestav
Dette tilbehøret kan du bruke for å gjøre din fantastiske massasjestav enda bedre! Den er laget i silikon og har en plugg som du kan feste Vac-u-lock tilbehør på så du kan bruke din favoritt vac-u-lock dildo sammen med din Favoritt massasjestav. Spesifika..
495,-
Liberator - Humphrey Pillow Grey
Puta ser ut som en ihvilken somhelst annen pute ved første øyekast, men ser du nermere på den får du øye på de sexy og kinky hemlighetene puten gjemmer. I trekket er det to åpninger hvor du kan feste dine yndlingsleketøy. Du kan feste båd..
1 495,-
Magic Massager - Hode til massasjestav lilla
Dette tilbehøret kan du bruke for å gjøre din fantastikse massasjestav enda bedre! På den ene siden er det nupper og på den andre er det litt tykkere med bikube mønster. Spesifikasjoner Materiale: Myk TPR Passer til: Pixey orginal Diameter p&ari..
175,-