Cxense Display

Strap-On

Strap-On

Presiser søket

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Basix - Slim lys hudfarget dildo
Flott strap-on-tilbehør som gir en ny tvist til din klassiske strap-on. En slim dildo med deilige årer og penishode, i mykt gummimateriale; 100 % latex og phtalatel fri. Den beste gummien laget i USA. Ca 20 cm lang ..
175,-
Basix - Slim rosa dildo
Flott strap-on-tilbehør som gir en ny tvist til din klassiske strap-on. En slim dildo med deilige årer og penishode, i mykt gummimateriale; 100 % latex og phtalatel fri. Den beste gummien laget i USA. Ca 20 cm lang. ..
175,-
Basix - Slim sort dildo
Flott strap-on-tilbehør som gir en ny tvist til din klassiske strap-on. En slim dildo med deilige årer og penishode, i mykt gummimateriale; 100 % latex og phtalatel fri. Den beste gummien laget i USA. Ca 20 cm lang. ..
175,-
Dobbel Strap-on i Lær
Strap on av svært god kvalitet med to innesydde dildoer på 4 x 15 cm. Onesize, reguleres med belter på begge sidene. laget av 100% lær, sort. ..
1 495,-
Double G pleasure
Sort latextruse med to g-punkts dildoer; en innvendig og en utvendig. Utvendig dildo: 17 cm lang, 4 cm i diameter. Innvendig dildo: 13 cm lang, 3,5 cm i diameter. Leveres i tre størrelser. ..
295,-
FF Extreme - Extreme Hollow Strap-On Hudfarge
Ta strap-on sex til det ekstreme med Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on. Denne heavy duty hule strap-on har en 25 cm lang og 6 cm tykk ftalat-fri gummi dildo, holdt på plass av en stål o-ring og lær sele. Den komfortable skinn selen justeres enkelt til å passe de fl..
975,-
FF Series - Beginner's Strap-on for Han
Nybegynner strap-on for ham. Gi din boytoy den anale gleden han har ventet på. Denne slanke dildoen i jellymateriale er perfekt formet for ham. Dildoen er ca 12 cm lang og ca 3 cm bred. Se produktvideo: ..
349,-
FF Series - Beginners Penetrix Strap-on
Strap-on med enkel dildo. Størrelse: 15 cm lang, 3 cm i diameter. Selene er justerbare og passer de fleste. Rengjøres enkelt med varmt vann og leketøyrens. Esken inneholder:  Strap-on, Øyemaske og X klistermerker til brystvorte.   ..
349,-
FF Series - Double Penetrix Strap-on
Strap-on med dobbel penetrering. Hvem sa at en strap-on må være ensidig? Opplev spenningen ved å gi og få på en gang. Med en liten vaginal plug for deg, festet på baksiden av en dildo til din partner, kan dere begge nyte tilfredsstillelse av nye høyder. Ca 15,5 cm lang strap-on og ca 10,5 cm lang..
349,-
FF Series - Garter Belt Strap-On
En meget solid og bra strap-on med god støtte som gir deg perfekt presisjon på støtene. Justerbar med 4 solide reimer. Leveres med 3 gummi ringer, sort halvmyk gummidildo som har en lengde på 16 cm og diameter på 35 mm. Det medfølger også nettingstrømper og blindfold, samt glidemiddel i p..
695,-
FF Series - Inflatable Vibrating Strap-On
Justerbar Truse i latex med påstøpt oppblåsbar latexdildo med vibrator. Vibratorer er med trinnløs hastighet og bruker 2 stk AA batterier (medfølger ikke) Latex dildoen er 15 cm lang, Fylt med en hard kjerne som starter på 50 mm i tykkelse. Denne kan med enkle pumpetrykk blåses opp til å bli ..
595,-
FF Series - Posable Partner Strap-On
Treff de rette punktene hver gang med denne fantastiske strap-on-dildoen. Den er bøyelig og former seg akkurat som du vil, slik at du kan stimulere alle punkter som vil gjøre din partner vill, også de punktene som er vanskelig å nå. Myk og virkelighetslik overflate, tilfredsstiller hver g..
395,-