Cxense Display

Spesialiteter

Spesialiteter

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Dildopute med Vibrasjon rosa
En behagelig oppblåsbar pute, med vibrator festet i setet. Vibrasjonen sprer seg til hele puten, og den har løkker på sidene for at du kan holde deg fast.. Puten er rosa og har en diameter på 46 cm, høyde 19 cm. Vibratoren er 15,5 cm lang og 4 cm i diameter. Trinnl&os..
298,-
Doc Johnson - Vac-U-Lock - Rider Rocket Ball
Oppblåsbar ball med realistisk penis. Lengde på penis er ca 15 cm. ..
495,-
Laid - D.1 Dildo Stone
Siste produkt fra Norske Laid er D.1 Stone Dildo. D.1 Stone Dildo ble vist på en messe i Berlin i 2010 og vi har ventet helt nå på det ferdige produktet. Nå er den endelig på plass og den ser utrolig bra ut Så er D.1 Stone Dildo nærmest lik i formen. Hele 400gram veier D.1 Sto..
875,-
TSX - Clifford Dog Penis
Clifford hunde penis for deg som fantaserer om å prøve det. Dette er en anatomisk riktig avstøpning av en hundepenis. Den er ca 22 cm lang og har en diameter på 50 mm. Den er laget i et soft t phthalate-free vinyl materiale Husk rengjøringsmiddel . Vi anbefaler Invit rens til dette produktet ..
349,-
TSX - Miss Buttplug red
Si hallo til frøken buttplugg. Dette er en av de mere heftige buttpluggene vi kan tilby. Er du klar er Miss buttplugg klar til å gi deg nye anale opplevelser og nytelse. Denne buttpluggen er ca 20 cm lang og har en diameter på hele 90 mm. laget i et soft phthalate-free vinyl materiale. Husk rengj..
549,-
TSX - Mr Ed Hestepikk
Dette er vel det man kan kalle en hestkuk. Det er en anatomisk korrekt avstøpning av en hestepikk. Lengden er på hele 50 cm og den har en diameter på 70 mm. Vi kan vel godt si at du her får muligheten til å prøve ut dine fantasier. ..
1 295,-
Basert på 1 omtaler.
TSX - Ream and scream plugg
Ream and scream buttplugg er kun for de tøffeste av de tøffe. Her får du virkelig prøvd deg på noe som fyller opp. Dette er SUV en blant buttplugger. kraftig, men rund i kantene...den er ca 22 cm lang og hele 120 mm i diameter på det tykkeste. Klarer du denne ? Husk endelig glidemiddel og rengjør..
895,-
Vibrating Probe
Få hjelp til å Utforske de mest gjemte stedene av dine nytelsessoner! Høy teknologisk vibrerende dildo med innebygd peroskopvindu og lys, som kontrolleres med to knapper. Hygenisk materiale av hard plastikk. Lengde: 10 cm, Ø:omkrets 25 mm Batteri: 2 stk AA (ikke inkl.) Tips..
349,-
All Black - AB 60 - Diger dildo med årer
Diger dildo med tydelige årer for ekstra stimulering. Dildoen er laget av mykt og fleksibelt PVC og inneholder ikke ftalater. Lengde : total lengde  ca 34 cm. Diameter: 16 cm Vekt 4,4 kg  ..
1 495,-
All black - Dildo med liten pung sort
Denne dildoen har en unik form, den er bred og smal. Dildoen har en solid base så den står av seg selv. Spesifikasjoner Total lengde: 22 cm Brukbar lengde: ca. 19 cm Diameter: 6 cm Materiale: PVC Anbefalt glidemiddel: Vannbasert og silikonbasert Husk glidemiddel og leket&..
295,-
Animals Dirty pig Dildo, Sort
Har du lenge fantasert om sex med en gris . Nå fører Mister B en hel serie med leketøy etterlignet dyre peniser. Med dette leketøyet får du utfylt din fantasi på en lovlig måte. Laget av fløyelsmyk phatalat-fri vinyl. Disse leketøyen..
575,-
Animals Doberman Dildo, Sort
Har du lenge fantasert om sex med en dobberman . Nå fører Mister B en hel serie med leketøy etterlignet dyre peniser. Med dette leketøyet får du utfylt din fantasi på en lovlig måte. Laget av fløyelsmyk phatalat-fri vinyl. Disse leket&oslas..
749,-