Cxense Display

Hygiene og Velvære

Hygiene og Velvære

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Aluminium Dusjhode
Dusjhode i aluminium med 5 hull. L: 150 mm, Ø: 25 mm ..
475,-
Anal Dusche Klysterpumpe
En hendig pumpe. Sug opp væsken og sprut den inn i anus. For hygienemessig vask eller bare lek.. Rød gummipumpe med ventil og 21 cm lang slange på den ene siden, og med en hvit, 12 cm lang dusj-kanyle (Ø ca. 0,5-1 cm) og 27 cm lang slange med stopper på den andre. ..
198,-
BQS - Intimate Douche
Enkelt dusjhode i aluminium. Passer rett på dusjslangen. For rengjøring eller lek....
395,-
Colt dusj
Dusjhode og slange i form av en 17cm lang jellypenis. For en sensasjonell vannopplevelse; nytelse og rengjøring samtidig. Nikkelfri. Passer til alle standarddusjer. ..
349,-
Intim Maxi Dusche
Reisesett for intimrengjøring eller grisete lek.. ..
195,-
Intimdusche
For klargjøring av analen eller vagina før sex, eller som morsom lek.. Rød pumpeball av gummi (10 cm høy) med klysterkanyle (8x0,5-1 cm) og vagina-dusj (14 x 1,5-2cm) med stopper. Fyll ballen med vann eller klystervæsker og sett på ønsket kanyle. Kan og..
195,-
Intimtrimmer
En rimelig og grei intimtrimmer. Den har justerbart hode for trimming som også kan tas av for barbereing helt ned. Er også bra til trimming av skjegg. Drives av 2 stk AA batterier.   Husk batterier! Vi har 4 pack til 29,- ..
95,-
Irrigator - utskyllingssett
Utskyllingssett i plast. Beholderen rommer 2 liter væske. Inneholder væskebeholder med utløpsrør, slange, og to utskiftbare hoder. For medisinsk lek! Farge: hvit. ..
295,-
Latex Talkum Pudder 50gr
Et talkumpudder laget spesielt for å gjøre av-/påkledning, samt bæring av latexplagg så behagelig som mulig. 50 gram. ..
49,-
Basert på 1 omtaler.
Lube Shooter
Lube Shooter gjør det enkelt å innføre glidemiddel uten gris. Kommer i pakke med 1 sprøyte og 2 ekstra hylser. Tilfeldig farge Ca. 13 cm lang og 1,2 cm i diameter. ..
149,-
Pjur Cult - Ultra Shine 250ml
Pjur Cult har en revolusjonerende formula som hjelper deg å komme inn i trange gummi og latex produkter (selv om du er hårete). Pjur Cult er også en utmerket lotion for gummi og latex. Pjur cult er dermotologisk testet. 250 ml ..
198,-
Pjur Cult 100ml
Pjur cult er en revolusjonerende formel som hjelper deg med å kle på deg trange gummi og latexklær. (Også for de hårete). Den kan også brukes som pleiemiddel for dine gummi og latexprodukter. Dermatologisk testet. Vann, smak, lukt og oljefri. Transparent far..
179,-