Cxense Display

Lyst & følsomhet

Lyst & følsomhet

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter etter:
LELO -  Tantrafjær
Pirrende, sort tantrafjær. ..
195,-
Pjur Superhero - Delay Spray 20ml
Pjur Superhero Delay er et kosmetisk prodult spesielt utviklet for å forlenge samleiet. Bruksanvisning: Spray 2-4 ganger på penis og vent noen sekunder slik at sprayen trekker inn i huden, du kan så bruke enten kondom eller glidemiddel rett på penis. 20ml - transparent far..
189,-
Shunga - Rain of Love - G-punkt
Endelig er g-punkts kremen kommet på lager. Kremmen er lett å påføre. Det sies at alle kvinner har g-punkt. Rain of Love : kan hjelpe deg å lære, lokalisere og nyte G-punkts orgasne med eller uten partner. G-punkts stimulering kan føre til mer intense f&os..
275,-
Touché - Ice Stor - Blå
Noen gang vært så varm at du trenger øyeblikkelig nedkjøling? Da kommer du til å elske dette; verdens første vibrerende is masserer. Forfør din partner med denne diamanten av is og smelt inn i lyst… Touché Ice er et innovativt nytt konse..
379,-
Touché - Varmende Hjerte Stor
Varmende massasjehjerte som er enkel å bruke. Knekk metallplaten og hjertet vil øyeblikkelig bli varmt. For gjenbruk, legg den i kokende vann i ti minutter. Ca 12 cm i bredde og høyde, rosa og lilla farge. ..
129,-
Yummy Cum Drops
Yummy cum dråper, for en bedre smak og en økt mengde av sæd. Ikke alle kvinner elsker smaken av sæd. Yummy Cum Drops fikser dette problemet. Unn hverandre litt ekstra nytelse under orgasmen. En bedre smak, en kraftigere utløsning og økt konsistens. ..
149,-
Aquaglide - Stimulation gel 25ml
Stimulerende gel med utvalgte ingredienser som kan øke blodgjennomstrømningen og gi en pirrende og opphissende effekt. Påfør en liten mengde på klitoris. Kan trygt brukes med latex kondomer. Med optimal pH verdi. 25 ml   ..
129,-
Bad Kitty - Sort Kilefjær med sløyfe
Bruk kilefjær i sanselek for å pirre din partner. Den fjærlette berøringen kan føles svært pirrende og spesielt på ekstra følsomme områder. Tips: Om den du skal bruke fjæren på har på seg blindfold så vil føl..
79,-
Bathmate - Hydromax X20 - Penispumpe, blank
Ny og bedre Hydromax er nyere, bedre og har flere funksjoner enn sin forgjenger, den er mer effektiv og du ser raskere forbedringer. Bathmate hydromax serien har 35% kraftigere vakuum enn den første generasjonen av pumpene. Den har ny ventil til regulering av vakuum, ny bunn og ekstra ..
1 195,-
Bathmate - Hydromax X30 - Penispumpe, Blank
Ny og bedre Hydromax er nyere, bedre og har flere funksjoner enn sin forgjenger, den er mer effektiv og du ser raskere forbedringer. Bathmate hydromax serien har 35% kraftigere vakuum enn den første generasjonen av pumpene. Den har ny ventil til regulering av vakuum, ny bunn og ekstra ..
1 095,-
Comfortably Numb Bedøvelsesspray - Spearmint
Comfortably Numb er en smakstilsatt bedøvende spray, laget spesielt  for å redusere ubehag i forbindelse med oralsex. Den forfriskende tåken inneholder et mildt bedøvningsmiddel som legger seg bakerst i halsen, og bidrar til å undertrykke brekningsrefleks og forh..
95,-
Comfortably Numb mints - Cinnamon
Comfortably numb e pastiller med deilig smak og som gir en bedøvende og avslappende effekt på hals og svelg. Denne pastillen gjør det lettere og mer komfortabelt å utføre en blow jobb. Pakken inneholder ca.6 tabletter. Ingredienser: Sorbitol, Natural & A..
20,-