Cxense Display

Massasje

Massasje

Presiser søket

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Flutschi Orgy-Oil
En kjempefin olje for to eller flere sammen. Høy kvalitet og langtidsvirkende. Allergitestet, pleiende, smaks- og duftnøytral. Er lett å vaske av igjen. Obs - Kan ødelegge latex. 500 ml flaske. ..
265,-
Magoon - Massasjeolje Jul
Dette er en deilig massasjeolje for julen. Laget med en duft av eple og kanel. 50 ml ..
49,-
Pjur Original - Silikonbasert Glidemiddel, 100 ml
Pjur Original Bodyglide glidemiddel med en super konsentrert formula som forsyner deg med ekstra lang fuktighetsbevarende glid for massasje eller for personlig fuktighetsbevarende og hud balsam. Bare et par dråper er nok til din personlige nytelse. Glidemiddelet blir ikke klissete eller kle..
179,-
Basert på 1 omtaler.
Pjur Woman - Silikon glide 100 ml
Pjur Woman Bodyglide glidemiddel med en super konsentrert formula som er spesielt laget for kvinnens myke og sensitive hud! Den forsyner deg med ekstra lang fuktighetsbevarende glid for massasje eller for personlig fuktighetsbevarende og hud balsam. Bare et par dråper er nok til å fremhe..
179,-
Supergleiter - Massasjeolje 200 ml
Ekstra drøy olje som glir lenge! Fargeløs og uten lukt. God massageolje! Må ikke brukes sammen med kondomer eller latex-produkter. 200 ml. ..
129,-
Supergleiter - Massasjeolje 50 ml
Ekstra drøy olje som glir lenge! Fargeløs og uten lukt. God massageolje! Må ikke brukes sammen med kondomer eller latex-produkter. 50 ml NB! Olje skal ikke brukes som glidemiddel. ..
49,-
Cannabis massasjeolje 100 ml
Olje for avslappende massasje. Oljen hjelper også til å regenerere hudens naturlige fleksibilitet. Skånsom for huden. Påfør så mye olje du ønsker og gjenta så ofte du vil. Oppbevares utilgjengelig for barn og på et kjølig og m&..
175,-
Crisco 16 oz
Vegitabilsk fett som passer til matlaging eller annen klissete lek. Kan varmes, men vær forsiktig, det kan bli for hett. Kan ikke brukes med kondomer! ps. les advarsel på boksen, produktet er brannfalig. ..
95,-
Cum4Boy! - Hybrid glidemiddel, 100ml
Hybrid glidemiddel som ser og føles ut som sæd. Passer også kjempe bra til massasje, da den er veldig dryg. Fri for fett og olje. Den har ingen smak og ingen lukt. Ingredienser: Aqua, glycerin, dimeticone, acrylate copolymer, polysorbate 20, ethanolamine, phenoxyethanol. Volum:..
95,-
Fifty Shades of Grey - Sensual Touch - Massasjeolje
Massasjeolje fylt med Christian Grey's duft - bergamott, sandeltre og musk. Berikende jojoba og eteriske oljer. Bør ikke brukes intimt. 100 ml Godkjent av forfatteren EL James.   ..
160,-
Kamasutra - Coconut Pineapple - Naturlig Massasjeolje
Oljen er laget med naturlige ingredienser, Deilig kokos og ananas lukt. Olje må ikke brukes intimt eller som glidemiddel!   200 ml ..
249,-
Kamasutra - Harmony Blend - Massasjeolje
Denne massasjeoljen inneholder en rik blanding av rene essensielle oljer. Krydret duft. 200 ml Olje må ikke brukes intimt eller som glidemiddel!  ..
195,-