Cxense Display

Crazy Bull

Crazy Bull
Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Crazy Bull - Backie prostatavibrator
P-punkt og Perineum Denne elegante prostatavibratoren er designet for å stimulere prostata og perineum samtidig for fantastiske orgasmer. Ergonomisk design Backie er ergonomisk designet for å treffe på alle de rette punktene og den sitter så godt at du kan bruke hendene ..
479,-
Crazy Bull - Bigger Joy - Oppblåsbar vibrator
Oppblåsbar vibrator med fjernkontroll. Motoren sitter helt i toppen av vibratoren, så denne kjennes godt. Fjernkontrollen har 2 knapper en av/på knapp og en vacum release knapp. Trykk på av/på knappen 1 gang og Bigger Joy begynner å blåse seg opp, trykk på knappen en gang til og den slutter..
475,-
Crazy Bull - Brave Man 1 - Vibrating Penis Sleeve
Penis sleeve myke tagger og vibrering i tuppen. Taggene på sleeven gir en unik følelse og den har også litt utbygg nederst på sleeven for å stimulere ekstra i området rundt. Vibratoren vibrerer så lenge du har sleeven på eller trykker inn knappen i bunnen av vibratoren. Mål: Total lengde:..
195,-
Crazy Bull - Fitch - Buttplug i sort silikon
Buttplugg med kraftig vibrering med 10 programmer. Denne buttpluggen passer perfekt til både nybegynnere og de mer erfarne. Vibratoren drives av 1 X AAA batterier (Selges separat) og er enkel å bruke med en trykk knapp i bunnen. Størrelse: ca 11 cm total lengde, 7,2 cm ..
279,-
Crazy Bull - Stallion Vakuum Pumpe
Crazy Bull Stallion vakuum-pumpe. Denne penispumpen lager et vakuum som gjør at penis vokser og blir større, tykkere og lengre. Dette er din beste personlige trener. Materiale: TPR/PC Vanntett: Vanntett Lengde: 29 cm Diameter: 7 cm Vekt: 0,564 ..
475,-
Crazy Bull - Ultimate - Rabbit sleeve
Penis sleeve for deg som ønsker det lille ekstra. Ikke bare gir den ekstra lengde, den har også et mønster for ekstra stimulering og en vibrerende kanin. Den gir deg ca. 3 cm ekstra. Den er ganske fleksibel. Bulleten har 10 programmer, 3 nivåer og 7 rytmer. Størrelse: 13 cm lang, Ø: 3,5 c..
195,-