Cxense Display

Mystim

Mystim
Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Mystim - Barry Bite - Elektroklemmer
Disse bipolare, strømførende klypene gir en kriblende, lystfylt pirring på brystvortene, skamlepper og andre kroppsdeler. Hver klype er bipolar, og derfor blir bare den huden stimulert, som ligger mellom halvdelene. På den måten er det mulig å stimulere begge brystvortene uten fare. Gullkontakten..
495,-
Mystim - Big Bend-It! - Electro Prostatastimulator
Big Bend-it! er en innovativ bi-polar electrosex prostata-stimulator laget av førsteklasses, helsevennlig, 100% medisinsk platina silikon. Plugg den i elektroboksen og bli tatt med på en ny reise i orgasmens verden. Den nye Flex & Stay teknologien gjør dette lekre sexleketøyet absolutt..
675,-
Mystim - Bold Boris - Plug med 3 kuler
Slik virker det Når strømmen er aktivert vil du føle en dyp og behagelig prikking eller sensuell pulsering avhengig av hvor intenst innstillingene på boksen er satt på. Hvis du spenner musklene dine nå, blir stimuleringen umiddelbart intensiv, slik at du kan k..
1 195,-
Mystim - Charging Chester - Elektrodildo
Elektrodildo i silikon. Myk og fleksibel dildo med stort håndtak, som gjør den lett å styre dit du vil. Plugg den i elektroboksen og bli tatt med på en ny reise i orgasmens verden. For at innføringen og opplevelsen med dildoen skal bli mest mulig behagelig, anbefaler vi at du samtidig bruk..
795,-
Mystim - Charming Chuck - Electro Penisstropper
Dette settet består av 2 elastiske bånd, og er spesielt egnet til intensiv stimulering. De gir en kriblende, lystfylt pirring, som alt etter strømstyrke, raskt kan bringe deg til sensasjonelle høydepunkt. Båndene legger du på og strammer, enten rundt penishode, penisrot eller testikler. Bare sørg..
325,-
Mystim - Current Conrad - Elektrodildo
Elektrodildo i silikon. Myk og fleksibel dildo med stort håndtak, som gjør den lett å styre dit du vil. Plugg den i elektroboksen og bli tatt med på en ny reise i orgasmens verden. For at innføringen og opplevelsen med dildoen skal bli mest mulig behagelig, anbefaler vi at du samtidig bruk..
795,-
Mystim - Don Juan - anal/vaginal probe
Plug/dildo i aluminium. Plugg den i elektroboksen og bli tatt med på en ny reise i orgasmens verden. Størrelse: 14 x 2,5 cm Vekt: 160 g Materiale: Hvit syntetisk med medisinsk aluminium Funker kun sammen med Tension Lover eller Pure Vibes. 2 års garanti. Innhold - 1 probe, med k..
549,-
Mystim - Double Dan - Dildo
Dildo i aluminium. Plugg den i elektroboksen og bli tatt med på en ny reise i orgasmens verden. Størrelse: 15,5 x 2,5 cm Vekt: 188 g Materiale: Håndpolert medisinsk aluminium Funker kun sammen med Tension Lover eller Pure Vibes. 2 års garanti Innhold - 1 dildo, med kabel - 1 b..
895,-
Mystim - Egg-cellent Egon L
Dette vakre egget er laget for nytelse. Plugg den i elektroboksen og bli tatt med på en ny reise i orgasmens verden. På grunn av dens form og vekt vil den ligge godt i vaginaen, selv om du er ute å går. Størrelse: 7 x 4 cm Vekt: 182 g Materiale: Håndpolert medisinsk aluminium Funker ..
895,-
Mystim - Electrodes, 4 stk
4 selvklebende elektro pads. Passer alle bokser med 2 mm plugg. ..
129,-
Mystim - Flexing Flavio - Electro Prostatastimulator
Flexing Flavio er en innovativ bi-polar electrosex prostata-stimulator laget av førsteklasses, helsevennlig, 100% medisinsk platina silikon. Plugg den i elektroboksen og bli tatt med på en ny reise i orgasmens verden. Den nye Flex & Stay teknologien gjør dette lekre sexleketøyet absolu..
595,-
MyStim - Heavenly Henry Elektro - Justerbar Penisring
Heavenly Henry er en Bi-polar penisring som kan justeres slik at den passer deg perfekt. Du kan tilpasse penisringen ved å trekke i endene og så klemmes de på basen for å holde ringen stabil på den størrelsen du har valgt. Med en penisring kan du oppleve &ari..
495,-