Cxense Display

Fun Factory

Fun Factory

Presiser søket

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Click 'n' Charge - Cobra Libre Sort og Rød
Cobralibre er leken for enhver mann. Mykt silikon for en spennende stimulering. To kraftige motorer utløser pulserende vibreringer for on-the-spot stimulering. Oppladbar, vannfast og lett å rengjøre. Størrelse: 6 cm & 16 cm. Farge: Svart og rød Materiale: Silikon   Alle Click 'n'..
875,-
Click 'n' Charge - DUKE prostatastimulator
Vibrerende prostatastimulator av høyeste kvalitet. Spesielt utviklet for menn 3 Hastigheter og 3 vibrasjonmuligheter på vibratoren. Lades enkelt opp med egen Click 'n' Charge lader (Medfølger ikke)  Alle Click 'n' Charge produkter bruker samme lader. NB..
595,-
Click 'n' Charge - G4 Red Tiger
G4 Vibes fra Funfactory er nyeste generasjon med kvalitetsvibratorer. Red tiger er en stilfull vibrator i et elegant design. 100% vanntett, oppladbar med det nyeste Click N Charge systemet fra Fun Factory. En lader passer alle CNC produktene. (Lader er ikke inkl.) Red tiger er enkel i b..
695,-
Fun Factory - B Balls Duo - Analplug, Rosa/Sort
Denne anaplugen skjuler en ekstra funksjon. Inne i hver av kulene er det en mindre kule som beveger på seg for å gi ekstra god stimulering. Når du beveger deg vil også kulene bevege seg, det kjennes nesten ut som en vibrering. Kulene på innsiden har også et..
395,-
Fun Factory - Bendybeads - Analkuler, Rød
Analkuler laget i 100% silikon av høy kvalitet. Bare påfør ønsket mengde glidemiddel og plasser analkulene, når orgasmen nærmer seg fjerner du en og en kule under orgasmen og den forsterkes. Ta gjerne kulene litt ut og inn før orgasmen. Kulene har..
249,-
Fun Factory - Big Boss G5 - Black Line vibrator
Big Boss er litt større enn normale dildoer og er derfor et opplagt valg for deg som ønsker ekstra fylde og stimulering.  Big Boss’ fyldige og naturtro form forsterkes av de kraftfulle vibrasjonene. Vibratoren har et meget stilrent design. Den har et ergonomisk utforme..
975,-
Fun Factory - Cobra Libre II - Penisvibrator, Rød
Cobra Libre II er perfekt for deg som ønsker kraftige vibrasjoner og effektiv stimulasjon, og et virkelig stilfullt design. Cobra Libres unike og flotte utforming minner først og fremst om en stilig leketøysbil. En skikkelig guttedrøm! Med sin kraft og effekt vil den gi d..
1 095,-
Fun Factory - Cobra Libre II - Penisvibrator, Sort
Cobra Libre II er perfekt for deg som ønsker kraftige vibrasjoner og effektiv stimulasjon, og et virkelig stilfullt design. Cobra Libres unike og flotte utforming minner først og fremst om en stilig leketøysbil. En skikkelig guttedrøm! Med sin kraft og effekt vil den gi d..
1 095,-
Fun Factory - Duke Prostatastimulator
Fun Factory Duke er en effektiv vibrator utviklet for å stimulere prostataen din - også kjent som det mannlige G-punktet. Den er ideell for prostata stimuli grunnet dens ergonomiske form. Vibratoren har de riktige vinklene for presist å stimulere ditt P-punkt. Duke har krafti..
549,-
Fun Factory - Miss Bi - Rabbitvibrator
Miss Bi fra Fun Factory har to separate motorer, en i selve skaftet og en i forlengelsen.                                   &..
1 095,-
Fun Factory - Patchy Paul G5 Vibrator
Patchy Paul G5 er vanntett, oppladbar og veldig enkel i bruk.    G5-serien har kraftigere motor, enklere betjening og en ny fleksibel stav.                        ..
949,-
Fun Factory - Stronic Drei Pulsator Rosa
Stronic Drei har en buet form for å treffe g-punkt eller prostata. Drei har kraftige riller for god stimulering og har en utbuet kurve ved skaftet for å stimulere de ytre erogene sonene. En helt ny type stimulering, i stedet for å vibrere, så pulserer den med kraftige b&os..
1 375,-