Cxense Display

Adrien Lastic

Adrien Lastic
Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Adrien Lastic - Ares rabbitvibrator Lilla
Rabbitvibrator Ares har et tydelig hode som masserer godt og en ytre vibrator som stimulerer klitoris. Funksjoner Betjenes lett med to knapper en av/på knapp og en knapp som styrer programmene. Du kan velge mellom 8 programmer. Rengjøring Skyll av i varmt vann og påf&osl..
325,-
Basert på 1 omtaler.
Adrien Lastic - Butch Cassidy - Rabbitvibrator med ekstra hoder
Rabbitvibrator Butch Cassidy har en lett bøy for å treffe ditt g-punkt samtidig som den ytre vibratoren stimulerer klitoris. Med de to utskiftbare hodene kan du endre følelsen og intensiteten så ofte du vil. Det ene hode har to ører som stimulerer på hver si..
425,-
Adrien lastic - Caress klitorisstimulator
5 i 1 Denne klitorisstimulatoren kombinerer vibrasjoner og bevegelse for å gi deg den beste følelsen. den har 5 utskiftbare hoder så du kan få den følelsen du ønsker, Noen av hodene er fastere og noen er mykere for å gi ulik følelse Kontrol..
675,-
Basert på 3 omtaler.
Adrien Lastic - Couple secrets - parvibrator med fjernkontroll
Parvibrator Denne vibratoren kan brukes vaginalt og analt under samleie eller vaginalt og på klitoris. Dere kan ha sex samtidig som dere bruker Couple secrets for deilig stimulering av dere begge. Funksjoner Betjenes lett med en trykknapp og trykk og hold for å skru av/på. F..
795,-
Adrien Lastic - Fjernkontroll
Fjernkontrollen passer til alle Adrien Lastic produktene. Du kan styre opptil 5 produkter med 1 fjernkontroll. Med fjernkontrollen kan du velge mellom 10 programmer. Fjernkontrollen bruker 1 X CR2025 Inkl. Størrelse: 7 cm lang, 4 cm lang og 1,4 cm tykk.   ..
249,-
Adrien Lastic - G-Wave Rabbitvibrator Rosa
Rabbitvibrator Denne rabbitvibratoren har et fast og stivt skaft mens klitorisstimulatoren er myk og fleksibel.   Funksjoner Betjenes lett med en knapp, trykk og hold knappen inne i noen sekunder for å skru G-wave på/av, trykk lett for å bytte program. Du kan velge mello..
595,-
Adrien Lastic - Gaia rabbitvibrator Lilla
Rabbitvibrator Gaia har en lett bøy for å treffe ditt g-punkt samtidig som den ytre vibratoren stimulerer klitoris. Funksjoner Betjenes lett med to knapper en av/på knapp og en knapp som styrer programmene. Du kan velge mellom 8 programmer. Rengjøring Skyll av i v..
325,-
Adrien Lastic - Geisha Lastic Balls L Lilla
Trening og nytelse Styrk musklene i skjeden og bekkenbunnen for bedre helse og orgasmer. Kulene har mønster for ekstra stimulering. Påfør litt glidemiddel og putt inn kulene og føl hvordan musklene automatisk strammer rundt kulene. Kroppen er smart og vil automatisk ..
149,-
Adrien Lastic - Gladiator F penis sleeve med fjernkontroll sort og grå
Denne penissleeven med fjernkontroll gir deg og din partner det lille ekstra dere har ventet på. Sleeven har en vibrator som står litt opp og ut, du kan velge å ha den på oversiden for å treffe klitoris eller på undersiden for å treffe mellomstykket eller..
695,-
Adrien Lastic - Gladiator penis sleeve med fjernkontroll sort og rød
Denne penissleeven med fjernkontroll gir deg og din partner det lille ekstra dere har ventet på. Sleeven har en vibrator som står litt opp og ut, du kan velge å ha den på oversiden for å treffe klitoris eller på undersiden for å treffe mellomstykket eller..
625,-
Adrien Lastic - Lingus Max - Penisring lilla
Penisring Ringen er fast men fleksibel slik at den passer til de fleste. Med penisring kan man få bedre ereksjon og man øker utholdenheten. Sammen Den pirrende vibreringen forplanter seg godt i ringen og utover mot klitoris til din partner og stimulerer dere begge. Du kan ogs&ari..
149,-
Adrien Lastic - Little Rocket - Blå Buttplug med fjernkontroll
Buttplug Denne buttpluggen har deilige vibrasjoner som du lett styrer fra fjernkontrollen. Sammen Du kan la din partner ta over kontrollen med fjernkontrollen og bare vente i spenning på hva det neste blir. Kontroll Du kan styre buttplugen fra en knapp på selve pluggen eller bru..
695,-