Cxense Display

Bad Kitty

Bad Kitty
Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Bad Kitty - Bondagesett til seng, sort
Har du ikke noe sengegavl å feste cuffs på? Da har vi løsningen hær. Bondage sett med to reimer på 320 cm hver som er knyttet sammen med et 180 cm forlengelses bånd som legges under madrassen. De 4 cuffsene med skum belegg klikker du fast i reimene som ligger ut ..
295,-
Bad Kitty - Cuffs med Reimer
Bad kitty cuffs med skum polstrete ermer. Nylon stropper som du kan bruke til å stroppe fast din partner nesten hvor som helst! Str: justerbare slik at de kan brukes på både hender og føtter. ..
149,-
Bad Kitty - T-skjorte
T-sjorte med det nye merket bad kitty på brystet, Matriale : 95% bomull, 5% spandex. Str : S og M ..
149,-
Bad kitty - Vaginapumpe
Et produkt som brukes til å pumpe mere blod til vagina og kjønnsleppene. Resultatet er en svulmende kjønnslepper og klitoris, mer følsomhet og større nytelse. Et spennende hjelpemiddel for begge. Passer til de aller fleste! 12,5 x 7,5 cm i størrelse. Material..
249,-
Bad kitty -  Pisk med silikonhjerte i sort
Pisk med silikon hjerte flipp. Total lengde: 45 cm Lengde, flipp: ca. 5 cm Bredde: 6 cm Materiale: Silikon flipp på PVC stang   ..
125,-
Bad Kitty - Paddle
Paddle laget i lær og polyurethane. Lilla og svart laminert paddle med lett polstring på den ene siden. Kantene er innrydd, og skaftet er snøret inn i fløyelslær. Mål 42 x 5 cm (på det bredeste) ..
195,-
Basert på 1 omtaler.