Cxense Display

Fetish Fantasy

Fetish Fantasy

Elite, Extreme, Lingerie og series.

Presiser søket

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
FF Extreme - Extreme Hollow Strap-On Hudfarge
Ta strap-on sex til det ekstreme med Fetish Fantasy Extreme Hollow Strap-on. Denne heavy duty hule strap-on har en 25 cm lang og 6 cm tykk ftalat-fri gummi dildo, holdt på plass av en stål o-ring og lær sele. Den komfortable skinn selen justeres enkelt til å passe de fl..
975,-
FF Extreme - Interchangeable Gag
Dette er det mest ultimate gag utstyr vi har sett. Ta rollespill innen BDSM til en ny dimensjon. Denne 3-in-1 gag settet inneholder en hode lærreim med 3 ulike munnstykker , en tynn metallenke gag, en solid lær muzzle med myk gag innover og en åpen-munn lær med åpning som måler 50 mm i høude ..
395,-
FF Extreme - Spider Gag
Når ikke vid-åpen er godt nok..., Fetish Fantasy Extreme Spider Gag vil få gjort jobben. Denne ekstreme gagen er laget med en stålring med 4 kroker utover. Disse hindrer at munnen kan lukkes, slik at du kan putte hva du vil inn i munnen. Diameter på ringen er 40 mm. Laget med justerbar læ..
249,-
FF Series - Fantasy Door Swing
En ny og spennende variant av den dyrere utgaven av Love Swing. Den har de sammen stroppene for hender og føtter, men mangler denne støttereimen til ryggen og rompa, men den henges over døra og du bruker døra som støtte. Det er noe mindre bevegelighet, men det er en spennende måte å ha se..
349,-
FF Series - Inflatable Position Master
Gi etter for dine villeste fantasier med denne oppblåsbare stillingmesteren. Det skrå designet gir deg muligheten til å slappe av i en hvilken som helst stilling uten å skli av. Håndtakene er perfekte for å opprettholde vanskelige stillinger uten å miste rytmen. Luftventilen gjør det lett..
275,-
FF Series - Inflatable Vibrating Strap-On
Justerbar Truse i latex med påstøpt oppblåsbar latexdildo med vibrator. Vibratorer er med trinnløs hastighet og bruker 2 stk AA batterier (medfølger ikke) Latex dildoen er 15 cm lang, Fylt med en hard kjerne som starter på 50 mm i tykkelse. Denne kan med enkle pumpetrykk blåses opp til å bli ..
595,-
FF Series - O-ring gag med brystklyper
O-ring gag me diameter på 4 cm. Festes rundt hodet med regulerbart lærbelte. Klypekjedene er på 26 cm inkludert selve klypen. Følger med gratis øyebind. NB! Bekledningen på bildet er ikke inkludert - kun o-ring og brystklyper. Se produktvideo: ..
249,-
FF Series - Posable Partner Strap-On
Treff de rette punktene hver gang med denne fantastiske strap-on-dildoen. Den er bøyelig og former seg akkurat som du vil, slik at du kan stimulere alle punkter som vil gjøre din partner vill, også de punktene som er vanskelig å nå. Myk og virkelighetslik overflate, tilfredsstiller hver g..
395,-
Fetish Fantasy - Couples Sexmaskin, Hvit
Endelig har denne sexmaskinen kommet på lager! Den er meget reisevennlig og det følger med adapter for tilpassing til Europa, Storbritannia, Kina, Japan Mexico, Sør-Amerika og Autralias stikkontakter. Nyt sammen couples sex maskin er laget for å bruke alene eller samme..
3 995,-
Fetish Fantasy - Rockin Chair - Sexmaskin, Lilla
Liker du å ri? Etter denne vil du elske å hoppe i salen gang etter gang. Dyp vibrering Stolen gir deg kraftige vibrasjoner som går dypt og treffer godt. Vibratoren er dekket av silkemykt og behagelig silikon. Fjernkontroll Stolen har fjernkontroll slik at du enkelt kan by..
3 789,-
Basert på 1 omtaler.
FF Extreme - Fuck My Face Maske
Maske med oppblåsbar dildo i latex. For hver gang du klemmer på punpen blåses dildoen opp, og blir tykkere og bredere. Sett deg på partnerens ansikt og få det så tett og personlig som aldri før! Hetten har glidelås bak hodet, og har god tilgang på oksygen. En gag inne i masken hin..
1 695,-
FF Extreme - Hollow 10" Strap-On
Ta strap-on-sex til det ekstreme med Fetish Fantasy Extreme Hul Strap-on. Denne hule strap-on'en har en 25 cm lang og ca 6 cm tykk ftalat-fri gummidong, holdt på plass av en stål o-ring og lærseler. Den komfortable lærselen justeres lett til å passe de fleste størrelser, mens O-ringer i holdbart ..
875,-