Cxense Display

Jimmy Jane

Jimmy Jane
Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Jimmy Jane - Form 3 Rosa
Vannfast, oppladbar vibrator med en slank, buet profil som bøyes for å møte din kropp. Den myke, silikon Touchpaden er så myk og fleksibel, at hvis du trykker i midten, vil den strekkes, slik at du kan presse vibrasjonen akkurat der det teller. Alene eller med en annen, FORM 3 setter glede på fin..
1 195,-
Jimmy Jane - Form 4 Sort
Vannfast, oppladbar vibrator som tilbyr den perfekte balansen mellom Power & Flex. Selv om den er sterk og fast, har den også litt å gi - akkurat som en god partner. Mens formen tilpasser seg kroppen din, gir over-sized motoren eksepsjonell kraft, akkurat der du vil ha det mest. Body-Safe - M..
1 195,-
Jimmy Jane - Form 6 Rosa
Form 6 er en kraftig, vannfast og oppladbar vibrator. Med to uavhengig ladede ender, en kontinuerlig overflate og optimal kurvatur, når FORM 6 hvor enn du vil. Hallo Sensasjon. Body-Safe - Medisinsk-grade, phthalate-fri platina silikon. Kraftig - Sterkeste av sitt slag med doble motorer. Allsidig..
1 595,-
Jimmy Jane - Form 2
Denne revolusjonerende, med kompakt design, gir mer intense vibrasjoner enn noe annet produkt av sin størrelse. Hvert øre er fleksibelt og internt drevet for dynamisk stimulering. Detaljer: Body-Safe og ftalat-fri? Medisinsk kvalitet, platina silikon og rustfritt stål. ..
1 195,-
Jimmy Jane - Hello Touch
Hello touch er en fantastisk fingervibrator som du kan brukes på alle erogene soner, også vaginalt. Bare fest de to padene på fingrene med medfølgende strikk, sett kontrollen i det medfølgende armbåndet og du er klar. Kraftig fingervibrator med en motor i ..
595,-