Cxense Display

Shots

Shots

Shots, Touche, Magic Silk, Male power og Ouch!.

Presiser søket

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter etter:
Blondecatsuit XL-2XL med åpning til bryst
Frekk, freidig og forførende! Catsuit med åpning for brystene. Blondestoff. Halterneck med borrelås. Med fot og helt åpen i skrittet. Farge: Svart. 100% polyamid. One-Size XL-2XL ..
149,-
Ouch! - Hjertepisk
Lærpisk med hjertefomet ende. Totale lengde er 66 cm. ..
295,-
Ouch! - Luxury Whip 18k Gullbelegg
Dominer din partner med stil! Luksuriøs pisk i semsket lær med håndtak belagt med 18k gull og dekorert med Swarovski krysaller. Kommer i en hvit og lekker eske for oppbevaring. Totale lengde er ca 52 cm. ..
1 295,-
Ouch! - Sexswing
Huske fra Shots Media, for variasjon og ekstra nytelse i sexlivet. Med denne får du til stillinger du tidligere har ansett som umulige. Oppheng medfølger. ..
3 995,-
Shots - Easy Rider - Munn - Masturbator
En spennende nyhet som er formet som en meget naturtro kopi av en deilig sugemunn. Shots Toys masturabotor er laget i det nyeste og beste materialet som brukes til sexleketøy. Materiealet er Mykt, godt tøyelig og behagelig, men besatt med nuppert innvendig som gir god friksjon og f&osl..
195,-
Shots - Easy Rider - Munn med Tunge - Masturbator
En spennende nyhet som er formet som en meget naturtro kopi av en deilig munn med tunge og tenner. Shots Toys masturabotor er laget i det nyeste og beste materialet som brukes til sexleketøy. Materiealet er Mykt, godt tøyelig og behagelig, men besatt med nuppert innvendig som gir..
195,-
Shots - Easy Rider - Vagina - Masturbator, Lys
En spennende nyhet som er formet som en meget naturtro kopi av en deilig vagina. Shots Toys masturabotor er laget i det nyeste og beste materialet som brukes til sexleketøy. Materiealet er Mykt, godt tøyelig og behagelig, men besatt med nuppert innvendig som gir god friksjon og f&oslas..
195,-
Shots - Vibrerende Egg med Fjernkontroll -Large, Sort
Trådløst vibrerende egg med 10 forskjellige hastigheter. Med silkemyk overflate og vibrasjoner som reguleres enkelt med fjernkontroll. Kontrollen har av/på knapp og to knapper som gir deg muligheten til å gå opp og ned blant hastighetene slik at du alltid har kon..
395,-
Touché - Frigga
Frigga kombinerer ditt kjærlighetsliv og alle dine behov på en harmonisk måte. Hun er liten og øm, men samtidig frekk og tilfredstillende. Den berører bare de mest delikate plasser på din kropp. Oppdag det grunnleggende av nytelse. Nylig utviklet; ultra sonic mo..
449,-
Touché - Ice Liten - Blå
Noen gang vært så varm at du trenger øyeblikkelig nedkjøling? Da kommer du til å elske dette; verdens første vibrerende is masserer. Forfør din partner med denne diamanten av is og smelt inn i lyst… Touché Ice er et innovativt nytt konse..
295,-
Touché - Ice Liten - Rosa
Noen gang vært så varm at du trenger øyeblikkelig nedkjøling? Da kommer du til å elske dette; verdens første vibrerende is masserer. Forfør din partner med denne diamanten av is og smelt inn i lyst… Touché Ice er et innovativt nytt..
295,-
Touché - Ice Liten - Sølv
Noen gang vært så varm at du trenger øyeblikkelig nedkjøling? Da kommer du til å elske dette; verdens første vibrerende is masserer. Forfør din partner med denne diamanten av is og smelt inn i lyst… Touché Ice er et innovativt nytt ko..
295,-