Cxense Display

Antrekk

Antrekk
Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Amorable - T-skjorte
T-skjorte i sort. 100% Polyamide. Størrelser: S/M og M/L. ..
269,-
Slankende topp sort
Den ser ut som en vanlig muskel-shirt, men den har en hemmelighet: Den tryller vekk magen, og får deg til å se slank og veltrent ut! Høy kvalitet med dobbelt stoff, med figurformende midje. Svart. 92% viskose, 8% elastan ..
395,-
Nettingskjorte med glidelås, mann
Flott t-skjorte med glidelås. Materiale: 100% polyamid Størrelse: S, M, L, XL og XXL. ..
395,-
Shots - Funny T-shirt - Bad Boy
Alle kvinner elsker en Bad boy. En mann som spiller etter sine egene regler, eller ingen regler i det hele tatt. En løs kanon, ved hjelp av kløkt, sjarm og med et ulmende utseende. Han får det som han vil, når han vil og hvordan han ønsker. Bruk denne T-skjorte..
249,-
Shots - Funny T-shirt - You Suck
Noen vil kanskje ta det som en fornermelse. Andre kan se på det som ordre. Finnes i Small, Medium, Large, X-Large og XX-Large. ..
249,-
Svenjoyment - Julestring, herre
Damer liker... ...å åpne så raffinert innpakkede kostbarheter. Streng i rød fløyel med hvite satengbånd og sløyfe. Utrolig søt! Størrelse: S-L Materiale: 100% polyester. ..
95,-
Svenjoyment - Serveringstring, herre
Skal det være noe mer, nådige frue? Og når HUN får se denne, kommer hun sikkert på noe kelneren kan hjelpe med... Svart streng i tjener-look, med tre små knapper på hvit lakk og liten sløyfe i linninga. , Materiale: 100% polyester. ..
98,-
Svenjoyment-Skjorte i Wetlook og Blonder
Tettsittende og elastisk skjorte i blonder og wetlook. Farge: Svart. Wetlook: 92% polyester, 8% elastan. Blonder: 90% polyamid, 10% elastan. ..
479,-