Cxense Display

Kostymer

Kostymer

Presiser søket

Vis: Liste / Rutenett
Vis:
Sorter:
Amorable - Catwoman Outfit
Heldekkende drakt med glidelås fremme. Øyemaske medfølger. Onesize. Materiale:  90% polyester og 10% spandex. ..
395,-
Amorable - Julekjole med Hvit Boa Kant
lekker julekjole laget i et meget lekkert design med sløyfe og boa i hvitt. den leveres med lue og er i one size størrelse som går til de fleste.Stoffet er mykt og tøyelig med extra strikk bak. Dog er dette ikke for de aller minste og de aller største. ..
449,-
Amorable - Maid Outfit - Stuepikeuniform
Lekker stuepikeuniform. Kjole i sort og hvitt med transparent skjørt og dekorert med hvite blonder og sorte snører. Hodepynt og sorte strømper medfølger også. Laget av 80% polyamid og 20% elastan. Leveres i to størrelser, S/M og M/L ..
429,-
Amorable - Politiuniform med hatt
Politiuniform i 4 deler; hvit skjorte med "agent sexy" påsydd, sort miniskjørt, sort slips og hatt i lakk. Leveres i to størrelser, S/M og M/L. Laget av 60% polyester og 40% bomull. ..
595,-
Amorable - Skolepike Uniform Blå
En lekker uniform bestående av tre deler. Et sexy kort skjørt som knytes og med splitt i siden, en overdel som knytes og slips. Laget av 90% bomull og 10% elastan. Leveres i 2 størrelser, S/M og M/L ..
349,-
Amorable - Skolepikesett, Rød
Sexy sett bestående av klassisk hvit knytetopp og rutete miniskjørt. Myk og tøyelig kvalitet, laget av 55% polyamid, 5% spandex og 40% nylon. Leveres i størrelsene S/M, M/L og XL. ..
349,-
Amorable - Stuepike uniform 5 deler
Sexy sort og hvit stuepike uniform i lakk look med lekker dekor av snører og blonder. Består av skjørt med forkle og blonder, overdel med snører og blonder som knytes fast på ryggen og hofte og armbånd av blonder med svart sløyfe. Onesize, anbefaler at d..
495,-
Amorable - Sykepleierdrakt, Transparent
Sykepeier uniform i transparent hvitt med røde krager, lomme og ermer. Med glidelås foran. Onesize, laget av 100% polyamid ..
395,-
Julekorsett  i 4 deler
Årets mest sexye korsett sett. Nissefar vill gå helt i spinn. leveres med strømper og string. produsert i 100 % polyester. leveres i størrelsen S/M ..
395,-
Police Outfit 2 delt X-Large
Et lekkert kostyme for den som vil leke politi. Settet kan også kompletteres med hatt som matcher. Leveres som 2 delt sett med beltespenne. Uten pistol ..
695,-
Politi kostyme - overall
Politi-overall med korte ermer og to påsydde brystlommer og politiemblem med "Special Police". Gjennomgående åpning foran (trykknapper). Svart, laget av 90% polyester og 10% elastan. NB: hatt ikke inkl. ..
349,-
Sexy Girl - Christmas Silver Jacket
Lekker jakke dekket av sølvpaljetter med hette og hvite kanter. Onesize. ..
249,-